abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Gestolen fiets is terecht

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 09:55
  • © Foto archief archief

pinterestmail

Steenwijk - De fiets, die op maandagmiddag 14 januari bij de Jumbo aan ’t Gedempte Diep is gestolen, is terecht.

De politie heeft duidelijke camerabeelden van de fietsendief en deed een oproep om zich te melden. De politie dreigde de camerabeelden op Facebook te plaatsen. Daarvoor had de politie wel toestemming van het Openbaar Ministerie nodig.

De beelden zijn niet online gezet, maar blijkbaar werd het de fietsendief te heet onder de voeten. De verdachte heeft de fiets namelijk gedumpt in de bosjes bij het politiebureau, maar heeft zich niet bij de politie gemeld.

De fiets kwam er niet ongeschonden van af. Het framenummer is verwijderd en de tassen, een mand en kinderzitjesteunen missen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.