abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Het Pijnlijke Zadeltje wint sponsorpresentatie

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 14:15
pinterestmail

Steenwijk - Fietsclub Het Pijnlijke Zadeltje heeft met de sponsorpresentatie de hoofdprijs van fietsenwinkel Mantel Store in Den Bosch gewonnen.

De pas opgerichte fietsclub had zich ingeschreven met een foto in clubkleding op de Dam in Amsterdam en op basis van likes en deelacties van deze foto op social media kwam die in de finale. Tussen de 8 deelnemende teams won Het Pijnlijke Zadeltje.

Dat betekent een cheque van € 1.000,- voor het goede doel, hospice Het Riemkehuis in Steenwijk. De wielrenners gaan dit jaar een grote uitdaging aan: De Ronde van Nederland, een tocht van 1300 kilometer in 5 dagen (14 tot en met 18 mei). De opbrengst van de sponsoring is bestemd voor een traplift in Hospice Het Riemkehuis in Steenwijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.