abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Schetsmiddagen in koloniedorp

Geplaatst op maandag 15 april 2019 15:37
  • Liefhebbers zijn welkom om mee te schetsen. © R. Veltkamp

pinterestmail

Willemsoord - Kunstenares Rietje Veltkamp organiseert in Willemsoord verschillende schetssessies. Iedere donderdagmiddag krijgen deelnemers van deze sessies de kans om schetsen in het dorp te maken.

Denk bijvoorbeeld aan de koloniekerk, de oude boerderijen maar ook houtsingels en zandpaden. Ook belangstellenden die geen ervaring hebben met tekenen zijn welkom. De schetsperiode loopt tot en met augustus 2019. In de maand augustus zal er op deze donderdagen een tentoonstelling te zien zijn in Et Kloniehuus van het werk wat gedurende de periode is gemaakt. Startpunt op elke donderdagmiddag om 13.30 uur is het MFC Et Kloniehuus. De middagen duren tot ongeveer 16.00 uur. 

Op de website www.mfcwillemsoord.nl staat actuele informatie. Raadpleeg ook deze website bij regenachtig weer, dan wordt er mogelijk een middag verzet of overgeslagen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@mfcwillemsoord.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.