abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Tentoonstelling ‘Alles uit de Kast’ geopend

Geplaatst op maandag 15 april 2019 17:15
  • Gerrianne Hostede, Gerda van Heerde en Jenny Vellinger werden in het zonnetje gezet. © CHC Vollenhove

pinterestmail

Vollenhove - Zaterdag 13 april is in het Stadsmuseum in Vollenhove de nieuwe wisseltentoonstelling ‘Alles uit de Kast’ geopend. De expositie toont kleding die tussen 1850 en 1950 werd gedragen.

Voorzitter Henk van Heerde opende de tentoonstelling nadat hij Gerrianne Hofstede, Gerda van Heerde en Jenny Vellinger een bloemetje had overhandigd. De dames hebben zich de afgelopen periode ingezet om de tentoonstelling mogelijk te maken. Woensdag 17 april is er een donateursavond waarvoor men zich nog kan opgeven. Op deze avond is er gelegenheid de nieuwe tentoonstelling te bekijken en worden er weer oude films vertoond, dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Info, entree en openingstijden zijn te vinden op www.chcvollenhove.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.