abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Auto total loss na aanrijding

Geplaatst op dinsdag 16 april 2019 09:25
  • © R.Koene / Compact Media

  • © R.Koene / Compact Media

  • © R.Koene / Compact Media

  • © R.Koene / Compact Media

pinterestmail

Scheerwolde - Op de Blokzijlseweg bij Scheerwolde heeft maandagmiddag even voor 18.00 uur een aanrijding plaatsgevonden.

Een automobiliste komende uit de richting van Blokzijl raakte ter hoogte van de Oeverweg betrokken bij een kop-staart aanrijding. Het ongeval gebeurde toen een andere weggebruiker wilde afslaan naar de Oeverweg.

De vrouw botste op haar voorganger, die door de klap in een naastgelegen sloot tot stilstand kwam.

Een inzittende, een kind, werd door een omstander uit zijn auto gehaald. Hij klaagde over pijn in zijn nek en is door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd. Na controle mocht hij met zijn ouders mee naar huis.

De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en kan als total loss worden beschouwd. De vrouw kwam met de schrik vrij, maar ook haar auto werd weggesleept voor herstel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.