abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Steenwijkerland

Van Hofwegen is nieuwe interim-directeur IGSD/NWG

Geplaatst op woensdag 13 mei 2015 19:00
  • © d66 overijssel

pinterestmail

Steenwijk - Gerrit van Hofwegen uit Nieuwleusen wordt de interim-directeur van de Intergemeentelijke Sociale sociale dienst (IGSD) Steenwijkerand/Westerveld IGSD en de sociale werkvoorziening NoordWestGroep.

Een aantal weken geleden heeft Leo Koopal de opdracht om de dienst en de werkvoorziening nauwer te laten samenwerken teruggegeven aan de gemeente Steenwijkerland. Het boterde niet tussen hem en het managementteam.

Van Hofwegen heeft als taak meegekregen rust te brengen in de organisaties en het fusieproces. Ondertussen wordt onderhandeld over het vertrek van Koopal. Hij heeft een contract tot 1 december  dit jaar.

De afhandeling van de vorige directeur van de IGSD, Henk Niemeijer, is nog onder de rechter. Hij werd eind 2013 non-actief gesteld, maar wordt nog doorbetaald door de gemeente Steenwijkerland (99.000 euro per jaar). Westerveld wil niet hieraan meebetalen.

Gerrit van Hofwegen zit namens D66 in de Provinciale Staten van Overijssel. Hij begint maandag.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers