abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Energiedrankjes
Kinderartsen willen een verbod op de verkoop van energiedrankjes aan jongeren onder de 18 jaar. Veel klachten als rusteloosheid, vermoeidheid en hartritmestoornissen bij jonge patiënten blijken te worden veroorzaakt door deze pepdrankjes. Onze stelling: Energiedrankjes moeten verboden worden voor kinderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Wat wordt de nieuwe naam van het Nationaal Park?

Geplaatst op dinsdag 19 april 2016 17:25
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Paasloo - Op dit moment is het transitieteam van het Nationaal Park Weerribben-Wieden druk bezig de laatste hand te leggen aan het voorstel voor de gemeente Steenwijkerland.

Eén van de thema’s die centraal staat in dit proces is de merknaam en de identiteit van het gebied. Om dit proces te begeleiden heeft het kernteam transitie NPWW nieuwe stijl Onno Maathuis van De Positioneerders gevraagd dit op zich te nemen. Tijdens een bijeenkomst in café-restaurant 't Binnenhof in Paasloo willen Maathuis en de projectgroep ‘Merkontwikkeling’ de eerste ideeën over de merknaam en positionering van het gebied uit de doeken doen. De bijeenkomst vindt donderdag 21 april om 20.30 uur. Opgave: info@koptop.nl

Lees ook het interview met programmaleider Janet Visser nog eens terug.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (2) Plaats een reactiereacties
profielfoto
19 Apr 2016 23:01
Thijs de Haan
Als we zo door gaan weet straks niemand meer waar de Wieden of Weerribben liggen :-(

Laten we het mooi zo houden zoals het is. Dat kennen de mensen tenminste.
profielfoto
20 Apr 2016 00:05
E Tammer
Er is inderdaad niks mis met de naam Weerribben-Wieden. Maar zoals we hier al eerder hebben kunnen lezen zal de merknaam (groot)Giethoorn wel gebruikt gaan worden. De naam Giethoorn kent bijna heel Nederland. Maar waar het precies ligt in Nederland, weet bijna niemand. Pure geld verkwisting dus om de mooie naam Weerribben-Wieden te gaan veranderen. De naam van nationaal park de Biesbosch is toch ook prima en wordt niet veranderd in iets anders als groot Dordrecht! Maar goed, misschien spreek ik wel voor mijn beurt. We zullen binnenkort wel vernemen waar het transitieteam (waarom heet dit team niet gewoon, werkgroep) mee komt.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.