abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vakantie
De kans is vrij groot dat volgende week flink zonnig verloopt. Daarbij komen de maxima mogelijk zelfs hoger uit dan deze week. Onze stelling: Vanwege het mooie weer blijven wij dit jaar tijdens de vakantie in Nederland.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Steenwijkerland

Wethouder ontvangt buitenlandse gasten en leerlingen De Woldschool

Geplaatst op dinsdag 31 januari 2017 11:05
  • © Wilbert Bijzitter

  • © Wilbert Bijzitter

  • © Wilbert Bijzitter

  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijkerwold - Wethouder Dieke Frantzen heeft maandagmiddag in het gemeentehuis een rondleiding gegeven aan buitenlandse gasten en leerlingen van De Woldschool uit Steenwijkwijkerwold.

De gasten uit Hongarije en Spanje bezochten Steenwijk in het kader van ‘Childeren in a Europe of 2020’. De Woldschool doet samen met Erasmus+ en vijf partnerscholen uit Denemarken, Finland, Hongarije, Cyprus en Spanje mee aan dit grote project. Deze scholen bezoeken elkaar regelmatig en doen veel samen. De bovenbouwleerlingen gaan zelfs een week in één van deze landen naar school.

Vorig jaar tekende De Woldschool een intentieovereenkomst voor internationalisering van de school. De Woldschool werkt samen met scholen in heel Europa. Dit gebeurt om de leerlingen veel te laten leren over zowel Nederland zelf als de landen om ons heen.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.