abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Johan Veenstra vertelt verhalen

Geplaatst op zondag 26 maart 2017 13:50
  • © NOS Johan Veenstra.jpg

pinterestmail

Oldemarkt - Johan Veenstra is dinsdagmiddag 28 maart bij De Landerijen aan de De Weeren 1 om het publiek te vermaken met zijn ludieke verhalen en columns. Veenstra is een van de bekendste Stellingwerfse schrijvers.

Hij schrijft Stellingwerfse dichtbundels, verhalen en romans. Veenstra heeft bijna zijn hele leven in Nijeholtpade in de gemeente Weststellingwerf gewoond. Negen jaar lang schreef en sprak hij columns (Stellingwarver Stiekelstokkies) in voor de regionale radio Omroep Fryslân. Johan Veenstra is in 2001 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn werk in en voor Weststellingwerf. Het evenement begint om 14.30 uur en entree is 4 euro inclusief koffie of thee.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.