abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Steenwijkerland

Johan Veenstra vertelt verhalen

Geplaatst op zondag 26 maart 2017 13:50
  • © NOS Johan Veenstra.jpg

pinterestmail

Oldemarkt - Johan Veenstra is dinsdagmiddag 28 maart bij De Landerijen aan de De Weeren 1 om het publiek te vermaken met zijn ludieke verhalen en columns. Veenstra is een van de bekendste Stellingwerfse schrijvers.

Hij schrijft Stellingwerfse dichtbundels, verhalen en romans. Veenstra heeft bijna zijn hele leven in Nijeholtpade in de gemeente Weststellingwerf gewoond. Negen jaar lang schreef en sprak hij columns (Stellingwarver Stiekelstokkies) in voor de regionale radio Omroep Fryslân. Johan Veenstra is in 2001 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn werk in en voor Weststellingwerf. Het evenement begint om 14.30 uur en entree is 4 euro inclusief koffie of thee.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.