abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Steenwijkerland

Gratis zwemmen in 't Tolhekke

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 09:02
  • Melanie Joustra en Anja Hof zijn trots op het fraaie magazine van ‘t Tolhekke. © Sieb van der Laan ©

pinterestmail

Paasloo - Zwembad ‘t Tolhekke opent zaterdag 29 april de poorten. Daaraan voorafgaand is er op zondag 23 april een abonnementenverkoop, omlijst door een spetterende openingsstunt, namelijk gratis zwemmen en activiteiten als een watervoetbaltoernooi.

Zwembad ‘t Tolhekke opent zaterdag 29 april de poorten. Daaraan voorafgaand is er op zondag 23 april een abonnementenverkoop, omlijst door een spetterende openingsstunt, namelijk gratis zwemmen en activiteiten als een watervoetbaltoernooi.

Het openluchtzwembad organiseert het komend zomerseizoen diverse activiteiten, als Moonlightzwemmen, ‘Bubbles & Beats’ en de Zwemvierdaagse wordt een complete Sportweek, in samenwerking met sportschool Sportinn uit Steenwijk. Ook nieuw is bedrijfszwemmen, waarbij bedrijven het bad een uur of dagdeel kunnen huren, en scholen worden uitgenodigd voor ‘natte gymlessen’.

Flexibele openingstijden

Daarnaast zijn er ook de nodige veranderingen bij het zwembad zelf. ‘We gaan werken met flexibele openingstijden, mensen kunnen bij ons ook barbecues en kinderfeestjes organiseren, er zijn comfortabele ligbedden en parasols rond het bad te huur en ook is het complete zwembad gewoon te huur voor bedrijfszwemmen of een feestje,’ vertelt Melanie Joustra.

Verder werkt Zwembad ‘t Tolhekke dit seizoen nauw samen met verschillende bedrijven in de regio, zoals Avontuurlijk Paasloo en met een  campingabonnement. Tot slot is er samenwerking met de zwembaden De Waterwyck en Vollenhove: met het Zomerabonnement van beide baden (geldig van 1 juli tot 10 september) kan gratis gezwommen worden in ‘t Tolhekke en het persoonlijk abonnement van ’t Tolhekke geeft in die periode gratis toegang tot De Waterwyck en Zwembad Vollenhove.
www.zwembadtolhekke.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.