abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Kunstgras in de eredivisie
De aanvoerders van twaalf voetbalclubs in de eredivisie willen dat er niet meer op kunstgras wordt gevoetbald. Ze doen hun oproep in een manifest op de website van de VVCS, de belangenorganisatie van Nederlandse profvoetballers. Volgens de captains is kunstgras slecht voor de kwaliteit en de ontwikkeling van het Nederlands voetbal en moet er alleen nog op natuurgras worden gespeeld.
Onze stelling: Voetbalclubs in de eredivisie moeten allemaal op natuurgras spelen.
dossiers
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
In Steenwijk wordt jaarlijks het Wielerspektakel gehouden.
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Sluiting dreigt voor coffeeshop Alien in Steenwijk.
Steenwijkerland

Gratis zwemmen in 't Tolhekke

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 09:02
  • Melanie Joustra en Anja Hof zijn trots op het fraaie magazine van ‘t Tolhekke. © Sieb van der Laan ©

pinterestmail

Paasloo - Zwembad ‘t Tolhekke opent zaterdag 29 april de poorten. Daaraan voorafgaand is er op zondag 23 april een abonnementenverkoop, omlijst door een spetterende openingsstunt, namelijk gratis zwemmen en activiteiten als een watervoetbaltoernooi.

Zwembad ‘t Tolhekke opent zaterdag 29 april de poorten. Daaraan voorafgaand is er op zondag 23 april een abonnementenverkoop, omlijst door een spetterende openingsstunt, namelijk gratis zwemmen en activiteiten als een watervoetbaltoernooi.

Het openluchtzwembad organiseert het komend zomerseizoen diverse activiteiten, als Moonlightzwemmen, ‘Bubbles & Beats’ en de Zwemvierdaagse wordt een complete Sportweek, in samenwerking met sportschool Sportinn uit Steenwijk. Ook nieuw is bedrijfszwemmen, waarbij bedrijven het bad een uur of dagdeel kunnen huren, en scholen worden uitgenodigd voor ‘natte gymlessen’.

Flexibele openingstijden

Daarnaast zijn er ook de nodige veranderingen bij het zwembad zelf. ‘We gaan werken met flexibele openingstijden, mensen kunnen bij ons ook barbecues en kinderfeestjes organiseren, er zijn comfortabele ligbedden en parasols rond het bad te huur en ook is het complete zwembad gewoon te huur voor bedrijfszwemmen of een feestje,’ vertelt Melanie Joustra.

Verder werkt Zwembad ‘t Tolhekke dit seizoen nauw samen met verschillende bedrijven in de regio, zoals Avontuurlijk Paasloo en met een  campingabonnement. Tot slot is er samenwerking met de zwembaden De Waterwyck en Vollenhove: met het Zomerabonnement van beide baden (geldig van 1 juli tot 10 september) kan gratis gezwommen worden in ‘t Tolhekke en het persoonlijk abonnement van ’t Tolhekke geeft in die periode gratis toegang tot De Waterwyck en Zwembad Vollenhove.
www.zwembadtolhekke.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.