abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Kunstgras in de eredivisie
De aanvoerders van twaalf voetbalclubs in de eredivisie willen dat er niet meer op kunstgras wordt gevoetbald. Ze doen hun oproep in een manifest op de website van de VVCS, de belangenorganisatie van Nederlandse profvoetballers. Volgens de captains is kunstgras slecht voor de kwaliteit en de ontwikkeling van het Nederlands voetbal en moet er alleen nog op natuurgras worden gespeeld.
Onze stelling: Voetbalclubs in de eredivisie moeten allemaal op natuurgras spelen.
dossiers
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
In Steenwijk wordt jaarlijks het Wielerspektakel gehouden.
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Sluiting dreigt voor coffeeshop Alien in Steenwijk.
Steenwijkerland

Blokzijl houdt lawaaioptocht voor vrijmarkt tijdens Koningsdag

Geplaatst op woensdag 26 april 2017 07:05
  • Lawaaioptocht en vrijmarkt tijdens Koningsdag 2017 in Blokzijl. © Meint Brookman

pinterestmail

Blokzijl - 'Wij gaan Blokzijl wakker maken voor de vrijmarkt' staat er op het Koningsdagprogramma van Stichting De Stad Blokzijl.

Dit jaar wordt er namelijk een feestelijke lawaaioptocht gehouden. 'Met toeters, bellen, potten en pannen, je eigen stemgeluid of een (zelfgemaakt) muziekinstrument. Op de fiets, skelter, step, lopend, huppelend of dansend. Alles mag!', aldus Stichting De Stad. 

Het programma

Het is de bedoeling dat iedereen wakker wordt gemaakt voor de vrijmarkt die om 09.30 uur begint. De lawaaioptocht wordt daarom een uur eerder gehouden om 08.30 uur. Er wordt verzameld op de parkeerplaats van de Burgemeester van Ommerenweg/Vollenhoofsedijk. Vanuit daar vertrekt de optocht richting de Ploats. In de Ploats mag iedereen zijn of haar spullen verkopen op de vrijmarkt. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.