abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Kunstgras in de eredivisie
De aanvoerders van twaalf voetbalclubs in de eredivisie willen dat er niet meer op kunstgras wordt gevoetbald. Ze doen hun oproep in een manifest op de website van de VVCS, de belangenorganisatie van Nederlandse profvoetballers. Volgens de captains is kunstgras slecht voor de kwaliteit en de ontwikkeling van het Nederlands voetbal en moet er alleen nog op natuurgras worden gespeeld.
Onze stelling: Voetbalclubs in de eredivisie moeten allemaal op natuurgras spelen.
dossiers
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
In Steenwijk wordt jaarlijks het Wielerspektakel gehouden.
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Sluiting dreigt voor coffeeshop Alien in Steenwijk.
Steenwijkerland

Sheila Huisman is rondemiss tijdens Klim van Steenwijk

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 12:25
  • © Henk Ymker

pinterestmail

Oldemarkt - De 20-jarige Sheila Huisman uit Oldemarkt zal op woensdag 3 mei als miss Musculus de winnaars huldigen van de Skeelerklim van Steenwijk.

'En daar heb ik echt veel zin in’, vertelt de in Steenwijk geboren, maar al op jonge leeftijd naar Oldemarkt verhuisde afgestudeerd kapster.

Dat diploma behaalde ze vorig jaar juni en ze ambieert een verdere opleiding en functie in de verzorgingsbranche. Op dit moment werkt ze als leidinggevende in de bediening in Het Binnenhof in Paasloo.

Zwemles

Sportschool Musculus van Eddy Knol is al een reeks van jaren sponsor van de rondemiss tijdens de jaarlijkse skeelerhappening. Dit keer is de keuze gevallen op Sheila, die als jong in Steenwijk geboren meisje zwemles heeft gehad van Eddy Knol en haar diploma bij Musculus heeft gehaald. Op dit moment doet ze aan fitness in deze Steenwijker sport-, welness- en zwemschool, die aan de Middenweg is gevestigd.

Sheila is in haar woonplaats Oldemarkt actief in twirlen, waarin ze in de duo-klasse zelfs een tweede plaats heeft behaald tijdens het nationaal kampioenschap, dat in december vorig jaar werd gehouden. Als toeschouwer maakte ze al eens kennis met de Skeelerklim. Sheila: ‘Ik heb grote bewondering voor de deelnemers en vind het heel knap wat ze presteren.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.