abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vertrouwen in coalitie
Het kabinet kan aan de slag. Na de langste formatie ooit wordt dit het meest groene kabinet in de parlementaire geschiedenis. Het regeerakkoord heeft de titel 'Vertrouwen in de toekomst' meegekregen. Onze stelling luidt: Ik heb vertrouwen in de nieuwe coalitie.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Zorggroep Oude en Nieuwe Land, dat zich richt op ouderenzorg in de omgev...
RTV Meppel, RTV Drenthe en de Meppeler/ Steenwijker Courant van Boom reg...
Steenwijkerland

Sheila Huisman is rondemiss tijdens Klim van Steenwijk

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 12:25
  • © Henk Ymker

pinterestmail

Oldemarkt - De 20-jarige Sheila Huisman uit Oldemarkt zal op woensdag 3 mei als miss Musculus de winnaars huldigen van de Skeelerklim van Steenwijk.

'En daar heb ik echt veel zin in’, vertelt de in Steenwijk geboren, maar al op jonge leeftijd naar Oldemarkt verhuisde afgestudeerd kapster.

Dat diploma behaalde ze vorig jaar juni en ze ambieert een verdere opleiding en functie in de verzorgingsbranche. Op dit moment werkt ze als leidinggevende in de bediening in Het Binnenhof in Paasloo.

Zwemles

Sportschool Musculus van Eddy Knol is al een reeks van jaren sponsor van de rondemiss tijdens de jaarlijkse skeelerhappening. Dit keer is de keuze gevallen op Sheila, die als jong in Steenwijk geboren meisje zwemles heeft gehad van Eddy Knol en haar diploma bij Musculus heeft gehaald. Op dit moment doet ze aan fitness in deze Steenwijker sport-, welness- en zwemschool, die aan de Middenweg is gevestigd.

Sheila is in haar woonplaats Oldemarkt actief in twirlen, waarin ze in de duo-klasse zelfs een tweede plaats heeft behaald tijdens het nationaal kampioenschap, dat in december vorig jaar werd gehouden. Als toeschouwer maakte ze al eens kennis met de Skeelerklim. Sheila: ‘Ik heb grote bewondering voor de deelnemers en vind het heel knap wat ze presteren.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.