abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Energiedrankjes
Kinderartsen willen een verbod op de verkoop van energiedrankjes aan jongeren onder de 18 jaar. Veel klachten als rusteloosheid, vermoeidheid en hartritmestoornissen bij jonge patiënten blijken te worden veroorzaakt door deze pepdrankjes. Onze stelling: Energiedrankjes moeten verboden worden voor kinderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Zwembaden in Steenwijkerland doen imago-onderzoek

Geplaatst op donderdag 20 april 2017 16:53
  • © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Steenwijkerland - Stichting Sportservice Steenwijkerland is begonnen met een imago-onderzoek naar haar zwembaden. De stichting exploiteert Zwembad en Sporthal De Waterwyck aan de Gagelsweg 25 in Steenwijk en Zwembad Vollenhove aan de Flevoweg 3.

In de beide zwembaden is de afgelopen jaren een aantal veranderingen doorgevoerd en zowel de directie van Sportservice als de gemeente Steenwijkerland willen graag weten hoe de inwoners van Steenwijkerland over de zwembaden denken. Het imago-onderzoek wordt in opdracht van de zwembaden De Waterwyck en Vollenhove uitgevoerd door Allard Huisman, student bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Gevoel

‘Een imago-onderzoek gaat in op het gevoel dat mensen hebben bij een organisatie, ook van de mensen die de betreffende organisatie niet bezoeken,’ vertelt Allard Huisman. ‘De mensen kennen de organisatie, De Waterwyck of Vollenhove weliswaar minder goed, maar zij hebben er wel een gevoel bij. Dit  gevoel is voor de zwembaden belangrijk om te weten zodat zij hiermee rekening kunnen houden.’

Op de websites van beide zwembaden (www.dewaterwyck.nl en www.zwembadvollenhove.nl)  kan online een vragenlijst worden ingevuld. ‘Mensen kunnen hierin niet alleen hun mening over de zwembaden geven, maar ook eventuele wensen of suggesties. En het is echt geen enorme waslijst aan vragen, dus het vraagt niet al te veel tijd.’ Om zoveel mogelijk mensen te bewegen de enquête in te vullen, krijgt elke tiende invuller een gratis entreekaartje voor het zwembad waarvoor de vragenlijst wordt ingevuld. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.