abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Kunstgras in de eredivisie
De aanvoerders van twaalf voetbalclubs in de eredivisie willen dat er niet meer op kunstgras wordt gevoetbald. Ze doen hun oproep in een manifest op de website van de VVCS, de belangenorganisatie van Nederlandse profvoetballers. Volgens de captains is kunstgras slecht voor de kwaliteit en de ontwikkeling van het Nederlands voetbal en moet er alleen nog op natuurgras worden gespeeld.
Onze stelling: Voetbalclubs in de eredivisie moeten allemaal op natuurgras spelen.
dossiers
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
In Steenwijk wordt jaarlijks het Wielerspektakel gehouden.
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Sluiting dreigt voor coffeeshop Alien in Steenwijk.
Steenwijkerland

Bökkers speelt zaterdag in Sint Jansklooster

Geplaatst op donderdag 20 april 2017 18:45
  • © André Meijer

pinterestmail

Sint Jansklooster - Bökkers speelt zaterdagavond bij het Wapen van Utrecht in Sint Jansklooster. De band staat te boek als het ‘nieuwe Normaal’. Met de boerenrock haalde de band met de roots in Salland al meerdere keren de hitlijsten.

Dat band nu naar Steenwijkerland komt, hebben fans te danken aan ‘de jongens aan de bar’, zegt eigenaar René Kuijpers van het Wapen van Utrecht. Voor de zekerheid nam hij zelf vorig jaar een kijkje bij Dicky Woodstock. “Toen zag ik dat deze band inderdaad een heel goed feestje kan bouwen”, aldus de zaaleigenaar die daarop contact opnam met Bökkers.

De band is momenteel bezig met een grote tournee langs alle zalen van Nederland. Overal ontstaat een groot feestgedruis en blijven de roepen om nog een toegift lang na galmen. Het zal in het Wapen van Utrecht niet anders zijn. De zaal gaat zaterdag om 21.00 uur open. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.