abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Steenwijkerland

Bökkers speelt zaterdag in Sint Jansklooster

Geplaatst op donderdag 20 april 2017 18:45
  • © André Meijer

pinterestmail

Sint Jansklooster - Bökkers speelt zaterdagavond bij het Wapen van Utrecht in Sint Jansklooster. De band staat te boek als het ‘nieuwe Normaal’. Met de boerenrock haalde de band met de roots in Salland al meerdere keren de hitlijsten.

Dat band nu naar Steenwijkerland komt, hebben fans te danken aan ‘de jongens aan de bar’, zegt eigenaar René Kuijpers van het Wapen van Utrecht. Voor de zekerheid nam hij zelf vorig jaar een kijkje bij Dicky Woodstock. “Toen zag ik dat deze band inderdaad een heel goed feestje kan bouwen”, aldus de zaaleigenaar die daarop contact opnam met Bökkers.

De band is momenteel bezig met een grote tournee langs alle zalen van Nederland. Overal ontstaat een groot feestgedruis en blijven de roepen om nog een toegift lang na galmen. Het zal in het Wapen van Utrecht niet anders zijn. De zaal gaat zaterdag om 21.00 uur open. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.