abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Kunstgras in de eredivisie
De aanvoerders van twaalf voetbalclubs in de eredivisie willen dat er niet meer op kunstgras wordt gevoetbald. Ze doen hun oproep in een manifest op de website van de VVCS, de belangenorganisatie van Nederlandse profvoetballers. Volgens de captains is kunstgras slecht voor de kwaliteit en de ontwikkeling van het Nederlands voetbal en moet er alleen nog op natuurgras worden gespeeld.
Onze stelling: Voetbalclubs in de eredivisie moeten allemaal op natuurgras spelen.
dossiers
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
In Steenwijk wordt jaarlijks het Wielerspektakel gehouden.
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Sluiting dreigt voor coffeeshop Alien in Steenwijk.
Steenwijkerland

Marjolein Koopmans wint niet bij Miss Beauty Overijssel

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 08:31
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Kuinre - Marjolein Koopmans uit Kuinre is niet Miss Beauty Overijssel in de categorie 'teens’ geworden. ‘Helaas geen prijs gekregen deze avond’, schrijft ze op Facebook.

Koopmans stond wel in de top 3 van de miss Fotogeniek en daar was ze erg blij mee. ‘Ik heb een geweldig leuke dag gehad met alle meiden.’ Het was de eerste keer dat Koopmans meedeed aan een modellenwedstrijd. Ze droomde als kind er wel van om model te worden, maar deed hier niets mee.

De 17-jarige deed haar eerste fotoshoot bij een fotograaf in Emmeloord en daarna kreeg ze een mail of ze mee wilde doen aan Miss Beauty Overijssel. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.