abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Energiedrankjes
Kinderartsen willen een verbod op de verkoop van energiedrankjes aan jongeren onder de 18 jaar. Veel klachten als rusteloosheid, vermoeidheid en hartritmestoornissen bij jonge patiënten blijken te worden veroorzaakt door deze pepdrankjes. Onze stelling: Energiedrankjes moeten verboden worden voor kinderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Marjolein Koopmans wint niet bij Miss Beauty Overijssel

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 08:31
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Kuinre - Marjolein Koopmans uit Kuinre is niet Miss Beauty Overijssel in de categorie 'teens’ geworden. ‘Helaas geen prijs gekregen deze avond’, schrijft ze op Facebook.

Koopmans stond wel in de top 3 van de miss Fotogeniek en daar was ze erg blij mee. ‘Ik heb een geweldig leuke dag gehad met alle meiden.’ Het was de eerste keer dat Koopmans meedeed aan een modellenwedstrijd. Ze droomde als kind er wel van om model te worden, maar deed hier niets mee.

De 17-jarige deed haar eerste fotoshoot bij een fotograaf in Emmeloord en daarna kreeg ze een mail of ze mee wilde doen aan Miss Beauty Overijssel. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.