abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vertrouwen in coalitie
Het kabinet kan aan de slag. Na de langste formatie ooit wordt dit het meest groene kabinet in de parlementaire geschiedenis. Het regeerakkoord heeft de titel 'Vertrouwen in de toekomst' meegekregen. Onze stelling luidt: Ik heb vertrouwen in de nieuwe coalitie.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Zorggroep Oude en Nieuwe Land, dat zich richt op ouderenzorg in de omgev...
RTV Meppel, RTV Drenthe en de Meppeler/ Steenwijker Courant van Boom reg...
Steenwijkerland

Marjolein Koopmans wint niet bij Miss Beauty Overijssel

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 08:31
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Kuinre - Marjolein Koopmans uit Kuinre is niet Miss Beauty Overijssel in de categorie 'teens’ geworden. ‘Helaas geen prijs gekregen deze avond’, schrijft ze op Facebook.

Koopmans stond wel in de top 3 van de miss Fotogeniek en daar was ze erg blij mee. ‘Ik heb een geweldig leuke dag gehad met alle meiden.’ Het was de eerste keer dat Koopmans meedeed aan een modellenwedstrijd. Ze droomde als kind er wel van om model te worden, maar deed hier niets mee.

De 17-jarige deed haar eerste fotoshoot bij een fotograaf in Emmeloord en daarna kreeg ze een mail of ze mee wilde doen aan Miss Beauty Overijssel. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.