abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijkerland

Politie zoekt getuigen van verkeersongeval A32

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 08:46
  • © Politie Steenwijkerland

pinterestmail

Steenwijk - Vanmorgen (woensdag 14 februari) omstreeks 07:10 uur vond een verkeersongeval plaats op de A32 tussen Steenwijk-Zuid en Steenwijk (richting Heerenveen) ter hoogte van hectometerpaal 19.7.

Bij dit verkeersongeval raakte een voertuig zwaar beschadigd. De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelauto die betrokken is bij dit verkeersongeval. Op dit moment is er niet meer bekend van dit voertuig en/of de inzittende of inzittenden .

Wie getuige is geweest van dit verkeersongeval of weet welke witte bestelauto betrokken is bij verkeersongeval, kan bellen met 0900-8844 ovv PL0600-2018068844.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.