abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijkerland

Politie zoekt getuigen van verkeersongeval A32

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 08:46
  • © Politie Steenwijkerland

pinterestmail

Steenwijk - Vanmorgen (woensdag 14 februari) omstreeks 07:10 uur vond een verkeersongeval plaats op de A32 tussen Steenwijk-Zuid en Steenwijk (richting Heerenveen) ter hoogte van hectometerpaal 19.7.

Bij dit verkeersongeval raakte een voertuig zwaar beschadigd. De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelauto die betrokken is bij dit verkeersongeval. Op dit moment is er niet meer bekend van dit voertuig en/of de inzittende of inzittenden .

Wie getuige is geweest van dit verkeersongeval of weet welke witte bestelauto betrokken is bij verkeersongeval, kan bellen met 0900-8844 ovv PL0600-2018068844.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.