abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Cultuurdebat in theater De Meenthe

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 16:56
  • © De Meenthe

pinterestmail

Steenwijk - In aanloop naar de verkiezingen organiseert Rabo Theater De Meenthe in samenwerking met Scala Centrum voor de Kunsten, de Bibliotheek en Taalpunt op donderdag 15 maart om 20.00 uur een cultuurdebat.

Onder leiding van presentator Danny Pol worden aan de deelnemende fracties stellingen voorgelegd over onder andere de nieuwe cultuurvisie, de waarde van de cultuur in de gemeente Steenwijkerland en de vraag wat er beter kan. De avond wordt opgesierd met kleine optredens en voordrachten.

Tijdens de politieke markt van 20 februari presenteert wethouder Douwe Oosterveen een cultuurvisie. Een mooie gelegenheid dus voor alle politieke partijen om nog eens de eigen standpunten over cultuur en cultuuruitgaven in de gemeente Steenwijkerland voor het voetlicht te brengen.

Het cultuurdebat start om 20.00 uur en om 19.30 staat de koffie klaar in de foyer van het Vestzaktheater in De Meenthe. Deze avond is openbaar en vrij toegankelijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.