abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijkerland

Cultuurdebat in theater De Meenthe

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 16:56
  • © De Meenthe

pinterestmail

Steenwijk - In aanloop naar de verkiezingen organiseert Rabo Theater De Meenthe in samenwerking met Scala Centrum voor de Kunsten, de Bibliotheek en Taalpunt op donderdag 15 maart om 20.00 uur een cultuurdebat.

Onder leiding van presentator Danny Pol worden aan de deelnemende fracties stellingen voorgelegd over onder andere de nieuwe cultuurvisie, de waarde van de cultuur in de gemeente Steenwijkerland en de vraag wat er beter kan. De avond wordt opgesierd met kleine optredens en voordrachten.

Tijdens de politieke markt van 20 februari presenteert wethouder Douwe Oosterveen een cultuurvisie. Een mooie gelegenheid dus voor alle politieke partijen om nog eens de eigen standpunten over cultuur en cultuuruitgaven in de gemeente Steenwijkerland voor het voetlicht te brengen.

Het cultuurdebat start om 20.00 uur en om 19.30 staat de koffie klaar in de foyer van het Vestzaktheater in De Meenthe. Deze avond is openbaar en vrij toegankelijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.