abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Staking bussen
Het streekvervoer gaat vanaf maandag opnieuw staken. Dit keer voor onbepaalde tijd. Onze stelling: Een of twee dagen staken kan, maar de onzekerheid over de periode zonder busvervoer is voor de reiziger onaanvaardbaar.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Steenwijkerland

Gerben de Boer neemt afscheid als bestuurslid Business Club Steenwijkerland

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 13:00
  • © Business Club Steenwijkerland

pinterestmail

Steenwijk - Tijdens de ledenvergadering van de Business Club Steenwijkerland nam Gerben de Boer afscheid als bestuurslid.

De directeur van Kornelis Caps & Captures was drie termijnen van drie jaar bestuurslid, waarvan een periode als voorzitter. ‘Gerben heeft een enorme kennis. We zullen hem missen’, aldus de huidige voorzitter Jurjen Helfrich.

In die periode is de Business Club enorm gegroeid. Momenteel heeft de vereniging 215 leden. Ook aftredend waren Wilma Bouma (Bouma Advocatuur), Henk Jan Röfekamp (Leicon/Concrelit) en Klaas Pompstra (Metaalbedrijf Pompstra). Zij werden herkozen. Nieuw in het bestuur zijn Jos Lok uit Vollenhove (Lok Installatietechniek) en Jan Willem Ebink, medewerker van Kornelis Caps & Closures.

Bedrijvenregister

Helfrich zei blij te zijn met het nieuwe aanbestedingsbeleid. ‘De gemeente legt nu een bedrijvenregister aan, waarin bedrijven uit Steenwijkerland zich kunnen etaleren. Want nog altijd gaat 80% van de aanbestedingen naar bedrijven buiten de gemeente.’

Werkervaringsplekken

Een groot succes zijn de werkervaringsplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. In 2017 hebben 60 personen via een werkervaringsplek een baan gekregen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.