abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Kerstcadeau
Uit onderzoek onder de leden van branchevereniging Thuiswinkel.org blijkt dat webshops dit jaar meer groei verwachten in de weken voor Kerstmis dan in de weken voor Sinterklaas. Onze stelling: Ik geef mijn geliefden een cadeau tijdens kerst.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Gerben de Boer neemt afscheid als bestuurslid Business Club Steenwijkerland

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 13:00
  • © Business Club Steenwijkerland

pinterestmail

Steenwijk - Tijdens de ledenvergadering van de Business Club Steenwijkerland nam Gerben de Boer afscheid als bestuurslid.

De directeur van Kornelis Caps & Captures was drie termijnen van drie jaar bestuurslid, waarvan een periode als voorzitter. ‘Gerben heeft een enorme kennis. We zullen hem missen’, aldus de huidige voorzitter Jurjen Helfrich.

In die periode is de Business Club enorm gegroeid. Momenteel heeft de vereniging 215 leden. Ook aftredend waren Wilma Bouma (Bouma Advocatuur), Henk Jan Röfekamp (Leicon/Concrelit) en Klaas Pompstra (Metaalbedrijf Pompstra). Zij werden herkozen. Nieuw in het bestuur zijn Jos Lok uit Vollenhove (Lok Installatietechniek) en Jan Willem Ebink, medewerker van Kornelis Caps & Closures.

Bedrijvenregister

Helfrich zei blij te zijn met het nieuwe aanbestedingsbeleid. ‘De gemeente legt nu een bedrijvenregister aan, waarin bedrijven uit Steenwijkerland zich kunnen etaleren. Want nog altijd gaat 80% van de aanbestedingen naar bedrijven buiten de gemeente.’

Werkervaringsplekken

Een groot succes zijn de werkervaringsplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. In 2017 hebben 60 personen via een werkervaringsplek een baan gekregen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.