abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Zorggroep Oude en Nieuwe Land, dat zich richt op ouderenzorg in de omgev...
Het onderzoek naar de moord op Halil Erol is nieuw leven ingeblazen, nad...
Steenwijkerland

Zomabe's uit Kuinre op de planken

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 18:29
  • © Zomabe's

pinterestmail

Kuinre - Drumband en majorettenvereniging Zomabe’s hield zaterdag zijn jaarlijkse uitvoering in MFA de Botter in Kuinre. De leden van de drumband en de majorettes brachten een avondvullend programma. De majorettes lieten verschillende nieuwe shows zien met baton, pompons en vlaggen, op muziek van de drumband, maar ook van Gloria Estefan en de Muppetshow.

Er werd ook nog stil gestaan bij de Olympische Spelen. Plaatselijke atleten kwamen voorbij met bobslee, curling, schaatsen en kregen nog de verdiende medailles uitgereikt. De drumband begon de avond met twee klassieke stukken zoals Fifth by Night en In the hall of the Mountain King, twee arrangementen van Dirkjan van Groningen. Ook kwamen nummers voorbij zoals La cucaracha, Guantanamera en Gutsy. Leerling Nathan liet samen met alle slagwerkers een stuk horen wat hij geleerd had op de muziekschool.

Tijdens deze avond werd jubilaris Henriët Meijer gehuldigd, omdat zij al 12,5 jaar bij de majorettes is. Zij kreeg van de voorzitter een oorkonde, een ketting met baton en een bos bloemen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.