abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Een maaltijd uit de natuur

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 17:04
  • © Transition Town

pinterestmail

Vollenhove -Het team van stichting Transition Town Vollenhove laat donderdag 17 mei zien hoe een gezonde maaltijd bereid kan worden met ingrediënten uit de natuur.

Aan de hand van recepten wordt er gekookt. Een rondje door de eigen Permacultuur Tuin is de basis en daarnaast wordt uit eigen keuken wat aangevuld. Het uitgangspunt is creatief zijn met wat de natuur ons biedt. Hierbij kan gedacht worden aan brandnetel, smeerwortel, zevenblad en snijbiet.

Voor een tegemoetkoming in de kosten wordt 5 euro. Iedereen is welkom, aanvang 17.30 uur tot 19.30 uur op de Permacultuur Tuin aan de Volkstuinencomplex Flevoweg 2 in Vollenhove. Opgave kan bij Marja Geerdink: info@transitiontownvollenhove.nl of 06-10565116

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.