abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijkerland

Een maaltijd uit de natuur

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 17:04
  • © Transition Town

pinterestmail

Vollenhove -Het team van stichting Transition Town Vollenhove laat donderdag 17 mei zien hoe een gezonde maaltijd bereid kan worden met ingrediënten uit de natuur.

Aan de hand van recepten wordt er gekookt. Een rondje door de eigen Permacultuur Tuin is de basis en daarnaast wordt uit eigen keuken wat aangevuld. Het uitgangspunt is creatief zijn met wat de natuur ons biedt. Hierbij kan gedacht worden aan brandnetel, smeerwortel, zevenblad en snijbiet.

Voor een tegemoetkoming in de kosten wordt 5 euro. Iedereen is welkom, aanvang 17.30 uur tot 19.30 uur op de Permacultuur Tuin aan de Volkstuinencomplex Flevoweg 2 in Vollenhove. Opgave kan bij Marja Geerdink: info@transitiontownvollenhove.nl of 06-10565116

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.