abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Webcam Blokzijl weer in de lucht

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 09:10
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Blokzijl - Na bijna 2 jaar afwezigheid is de Webcam Blokzijl weer geinstalleerd.

In samenwerking met Heel Holland Kijkt is de V(ereniging) T(oeristisch) en (R)ecratief (B)elang Blokzijl (VTRB) er weer in geslaagd om een webcam te plaatsen, die een prachtig overzicht geeft van de Havenkolk van Blokzijl.

‘Vaak kregen we de opmerking “Waarom is er geen webcam meer in Blokzijl?”, aldus VTRB. ‘Dit hebben wij ter harte genomen. Na het verdwijnen van de vorige webcam zijn we naarstig op zoek gegaan naar een alternatief, en dat hebben we gevonden in partner “Heel Holland Kijkt".

Uniek plaatje

Deze heeft inmiddels in geheel Nederland meer dan honderd webcams hangen, o.a. in Harlingen, Hoek van Holland en Holwerd. ‘Wij prijzen ons dan ook gelukkig dat wij nu ook in dit rijtje staan, immers Blokzijl is met zijn prachtige havenkom en centrum een uniek plaatje’, zegt Ludwig Lassche, secretaris van de vereniging.

Wij hopen op deze manier Blokzijl nog meer op de kaart kunnen zetten, maar daar heb ik het volle vertrouwen in. De vorige webcam had ook heel veel bezoekers’, vertelt Lassche.

Verder is er voor de ondernemers en andere gegadigden een mogelijkheid om te adverteren op de webcam. Info: VTRB Blokzijl, (llassche@hetnet.nl).

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.