abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

4 tegen 4 toernooi voor basisscholen gaat uitbreiden

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 09:45
  • © Wilbert Bijzitter

  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk Het derde vier tegen vier toernooi voor basisscholen, groepen 3 tot en met 6, stond woensdag weer op het programma op de velden van Olde Veste ’54.

Er waren 115 deelnemers van scholen uit de stad Steenwijk aanwezig, verdeeld over 25 teams. ‘Volgend jaar zullen ook kinderen van 5 jaar en scholen uit de omgeving van Steenwijk uitgenodigd worden om aan dit evenement deel te nemen’, vertelt algemeen jeugdcoordinator Olde Veste ‘54 Johan Dolstra namens de organisatie 4 tegen 4.

.Veldbegeleiders

Op 6 uitgezette kleine veldjes werd er volop gestreden door jongens en meisjes. Als veldbegeleiders waren leerlingen van Eekeringe aanwezig.

Onder prima weersomstandigheden werd er volop strijd geleverd door teams met namen als: Beakids, Girlpower, Bliksem Schutters, Barcelona, Black Panters of De Moaties.

Aan belangstelling van ouders of opa en oma’s ontbrak het ook deze dag niet. Tijdens de wedstrijden kregen de kinderen voldoende drinken, aangeboden door de kantinecommissie van Olde Veste.

Beker

Aan het einde van het toernooi gingen alle deelnemers met een vaantje, een attentie van Unive en alle ploegen met een beker naar huis.

Het evenement werd mogelijk gemaakt dankzij sponsoring.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.