abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijkerland

4 tegen 4 toernooi voor basisscholen gaat uitbreiden

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 09:45
  • © Wilbert Bijzitter

  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk Het derde vier tegen vier toernooi voor basisscholen, groepen 3 tot en met 6, stond woensdag weer op het programma op de velden van Olde Veste ’54.

Er waren 115 deelnemers van scholen uit de stad Steenwijk aanwezig, verdeeld over 25 teams. ‘Volgend jaar zullen ook kinderen van 5 jaar en scholen uit de omgeving van Steenwijk uitgenodigd worden om aan dit evenement deel te nemen’, vertelt algemeen jeugdcoordinator Olde Veste ‘54 Johan Dolstra namens de organisatie 4 tegen 4.

.Veldbegeleiders

Op 6 uitgezette kleine veldjes werd er volop gestreden door jongens en meisjes. Als veldbegeleiders waren leerlingen van Eekeringe aanwezig.

Onder prima weersomstandigheden werd er volop strijd geleverd door teams met namen als: Beakids, Girlpower, Bliksem Schutters, Barcelona, Black Panters of De Moaties.

Aan belangstelling van ouders of opa en oma’s ontbrak het ook deze dag niet. Tijdens de wedstrijden kregen de kinderen voldoende drinken, aangeboden door de kantinecommissie van Olde Veste.

Beker

Aan het einde van het toernooi gingen alle deelnemers met een vaantje, een attentie van Unive en alle ploegen met een beker naar huis.

Het evenement werd mogelijk gemaakt dankzij sponsoring.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.