abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijkerland

4 tegen 4 toernooi voor basisscholen gaat uitbreiden

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 09:45
  • © Wilbert Bijzitter

  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk Het derde vier tegen vier toernooi voor basisscholen, groepen 3 tot en met 6, stond woensdag weer op het programma op de velden van Olde Veste ’54.

Er waren 115 deelnemers van scholen uit de stad Steenwijk aanwezig, verdeeld over 25 teams. ‘Volgend jaar zullen ook kinderen van 5 jaar en scholen uit de omgeving van Steenwijk uitgenodigd worden om aan dit evenement deel te nemen’, vertelt algemeen jeugdcoordinator Olde Veste ‘54 Johan Dolstra namens de organisatie 4 tegen 4.

.Veldbegeleiders

Op 6 uitgezette kleine veldjes werd er volop gestreden door jongens en meisjes. Als veldbegeleiders waren leerlingen van Eekeringe aanwezig.

Onder prima weersomstandigheden werd er volop strijd geleverd door teams met namen als: Beakids, Girlpower, Bliksem Schutters, Barcelona, Black Panters of De Moaties.

Aan belangstelling van ouders of opa en oma’s ontbrak het ook deze dag niet. Tijdens de wedstrijden kregen de kinderen voldoende drinken, aangeboden door de kantinecommissie van Olde Veste.

Beker

Aan het einde van het toernooi gingen alle deelnemers met een vaantje, een attentie van Unive en alle ploegen met een beker naar huis.

Het evenement werd mogelijk gemaakt dankzij sponsoring.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.