abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Jonge gezinnen fair

Geplaatst op woensdag 13 juni 2018 14:16
mail

Tuk - Kinderdagverblijf Woldkasteel in Tuk houdt zaterdag 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse jonge gezinnen fair. Deze fair is bedoeld voor aanstaande ouders en gezinnen met jonge kinderen.

Voor aanstaande ouders is de wereld van het jonge kind meestal nog onbekend terrein. Naast een nieuwe wereld is het ook een uitdagende wereld, waarin kinderen in korte tijd grote ontwikkelingen doormaken. Iedereen wil het beste voor zijn kind. Maar wat is dat dan? En wat is er allemaal mogelijk? Tegenwoordig kan er veel opgezocht worden op internet, maar ouders vinden persoonlijk contact nog steeds prettiger. En wat is er leuker om dingen uit te proberen, voelen of te proeven.

Er zullen verschillende standhouders aanwezig die aansluiten bij deze doelgroep, denk hierbij aan kraamzorg, speelgoed, kraamcadeautjes, kleding, ergonomisch dragen, fotograaf, etc. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Er is een springkussen, kinderen kunnen marshmallows roosteren, vuurtje maken en een bijenhotel maken.

Daarnaast zamelen vijf meiden van Terra Meppel geld in voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Kinderen kunnen zich laten schminken en er staat ook o.a. een grabbelton. Ook aan de inwendige mens is gedacht, er is o.a. een poffertjeskraam en een ijscokar aanwezig. Voor de eerste 25 bezoekers is er een leuke, goed gevulde goody bag. De toegang is gratis.

Voor meer info: www.woldkasteel.nl , info@woldkasteel.nl of de facebookpagina.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.