abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijkerland

Haringparty voor ouderen Zonnewiede

Geplaatst op woensdag 13 juni 2018 16:04
  • © NDC mediagroep/ Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Giethoorn - Verzorgingshuis Zonnewiede is gestart met een Gouden aanbod voor ouderen in Giethoorn. Op zaterdag 23 juni 2018 is de feestelijke opening met een haringparty.

Door samenwerking met Stichting Gouden Dagen, wil Zonnewiede een extra impuls geven aan het verbeteren van het welzijnsaanbod voor alle ouderen in Giethoorn. Het Gouden Dagen team richt zich op het in vervulling laten gaan van (bijzondere) wensen van ouderen en op het elkaar ontmoeten.

Gouden Dagen maakt zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen. Beperkingen, slechte(re) gezondheid, eenzaamheid en somberheid zorgen ervoor dat ouderen geïsoleerd raken. Een onnodig kwetsbare positie waar eigenlijk heel makkelijk iets tegen te doen is. Daarom biedt Gouden Dagen onvergetelijke en sociale momenten waar ouderen nog lang van nagenieten. Zonnewiede staat dichtbij ouderen in de buurt en wil door het Gouden Dagen activiteitenprogramma op een positieve manier met meer ouderen in contact komen.

Feestelijke start

De Haringparty op zaterdag 23 juni is van 14.30 tot 16.30 uur. Er is haring en een borrel om de start van Gouden dagen feestelijk te vieren. Verder is er een loten verkoop om mooie prijzen te winnen. De prijzen zijn aangeboden door vele sponsoren uit Giethoorn en omgeving. Aan de kinderen is ook gedacht, er is voor hen een springkussen. De middag wordt muzikaal omlijst door de Flagelanten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
14 Jun 2018 06:30
f raggers
prachtig!
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.