abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Haringparty voor ouderen Zonnewiede

Geplaatst op Wednesday 13 June 2018 16:04
  • © NDC mediagroep/ Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Giethoorn - Verzorgingshuis Zonnewiede is gestart met een Gouden aanbod voor ouderen in Giethoorn. Op zaterdag 23 juni 2018 is de feestelijke opening met een haringparty.

Door samenwerking met Stichting Gouden Dagen, wil Zonnewiede een extra impuls geven aan het verbeteren van het welzijnsaanbod voor alle ouderen in Giethoorn. Het Gouden Dagen team richt zich op het in vervulling laten gaan van (bijzondere) wensen van ouderen en op het elkaar ontmoeten.

Gouden Dagen maakt zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen. Beperkingen, slechte(re) gezondheid, eenzaamheid en somberheid zorgen ervoor dat ouderen geïsoleerd raken. Een onnodig kwetsbare positie waar eigenlijk heel makkelijk iets tegen te doen is. Daarom biedt Gouden Dagen onvergetelijke en sociale momenten waar ouderen nog lang van nagenieten. Zonnewiede staat dichtbij ouderen in de buurt en wil door het Gouden Dagen activiteitenprogramma op een positieve manier met meer ouderen in contact komen.

Feestelijke start

De Haringparty op zaterdag 23 juni is van 14.30 tot 16.30 uur. Er is haring en een borrel om de start van Gouden dagen feestelijk te vieren. Verder is er een loten verkoop om mooie prijzen te winnen. De prijzen zijn aangeboden door vele sponsoren uit Giethoorn en omgeving. Aan de kinderen is ook gedacht, er is voor hen een springkussen. De middag wordt muzikaal omlijst door de Flagelanten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.