abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Rabobank verrast geslaagden met taart en presentjes

Geplaatst op donderdag 14 juni 2018 14:24
  • © Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

  • © Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

  • © Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

  • © Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

  • © Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

pinterestmail

Meppel / Staphorst / Steenwijk - Medewerkers van de Rabobank hebben ruim 200 geslaagden in de regio verrast met een bezoekje, onder de noemer #HoeraGeslaagd.

Gewapend met slingers, gadgets en heerlijke taart gingen promotieteams op zoek naar woningen waar een vlag met een schooltas aan de voorgevel hing. Bij die woningen stapten de teamleden uit, belden ze aan en zodra ze de geslaagde voor zich in de deuropening hadden, werd hij of zij overladen met kleurige slingers en aardige presentjes.

Spontane actie

Het is een spontane actie van de Rabobank, die graag alle geslaagden in de regio feliciteert. ‘Enerzijds omdat we deze prestatie van jongeren waarderen, anderzijds omdat we het belangrijk vinden dat ze straks goed voorbereid van start gaan met hun studie’, geeft de Rabobank aan. Naast een heerlijke taart kregen de geslaagden ook tips en informatie om klaar te zijn voor het studentenleven.

‘Wij willen aanwezig zijn bij sleutelmomenten in iemands leven. Naast de geboorte of bijvoorbeeld bij het kopen van een huis is het behalen van een middelbareschooldiploma ook zo'n sleutelmoment. Op deze manier hopen we dat de jongeren aan ons denken wanneer ze iets willen wijzigen in hun bankzaken. De feestmomenten van #HoeraGeslaagd leveren ons veel mooie momenten op en we zijn op een bijzondere manier in contact met deze jongeren.’

Selfie delen

Naast de heerlijke taart en het feliciteren roept de Rabobank geslaagden ook op om een selfie te delen onder de hashtag #HoeraGeslaagd. Wanneer zij dit doen, maken ze kans op leuke prijzen waaronder kaarten voor een festival in Zwolle.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.