abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Vollenhove beleeft top buitenspeeldag

Geplaatst op donderdag 14 juni 2018 16:01
  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

pinterestmail

Vollenhove Ruim 550 kinderen zijn woensdagmiddag druk geweest met rennen, springen, scheppen, bouwen en heel veel spelen.

Samen met de Junior Denktank en SV VENO organiseerde Stichting JY met veel enthousiasme de vijfde Buitenspeeldag. Om 14.00 uur werd het startsein gegeven bij sportpark de Benten. Stichting JY spreekt van een groot succes.

De afgelopen jaren is de Buitenspeeldag Vollenhove uitgegroeid tot een groots evenement. Vorig jaar deden er 500 kinderen mee, dit jaar waren dat er nog meer. Tijdens deze vijfde editie was er van alles te doen, ook de allerkleinsten konden naar hartelust meespelen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.