abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijkerland

Vollenhove beleeft top buitenspeeldag

Geplaatst op donderdag 14 juni 2018 16:01
  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

  • 0 © Frens Jansen

pinterestmail

Vollenhove Ruim 550 kinderen zijn woensdagmiddag druk geweest met rennen, springen, scheppen, bouwen en heel veel spelen.

Samen met de Junior Denktank en SV VENO organiseerde Stichting JY met veel enthousiasme de vijfde Buitenspeeldag. Om 14.00 uur werd het startsein gegeven bij sportpark de Benten. Stichting JY spreekt van een groot succes.

De afgelopen jaren is de Buitenspeeldag Vollenhove uitgegroeid tot een groots evenement. Vorig jaar deden er 500 kinderen mee, dit jaar waren dat er nog meer. Tijdens deze vijfde editie was er van alles te doen, ook de allerkleinsten konden naar hartelust meespelen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.