abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Intocht Sinterklaas
Zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland. Eerst doet hij om 12.00 uur Zaanstad aan en dan gaat hij verder naar Meppel (13.00 uur) en Steenwijk (13.30 uur). Helaas zijn de weersvoorspellingen niet al te gunstig. Onze stelling: Ook tijdens regen gaan we de stad in om de Sint welkom te heten.
dossiers
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijkerland

Oproep kunstenaars voor Atelierroute

Geplaatst op woensdag 18 juli 2018 12:12
  • De kunstenaars Marcia IJzerman en Harm Visserman aan het werk. © Foto Atelierroute Steenwijkerland

pinterestmail

Steenwijkerland - In het weekend van 6 en 7 oktober vindt weer Atelierroute Steenwijkerland plaats, georganiseerd door Vereniging Kunstkring Steenwijkerland.

Deze atelierroute wordt ieder jaar weer goed bezocht door kunstminners uit heel Nederland. Doe mee en stel je atelier open, presenteer je werk, geef een demonstratie of maak een praatje met je bezoekers.

Ook voor kunstenaars van buiten de regio

Alle beeldend kunstenaars uit Steenwijkerland (lidmaatschap Kunstkring is geen vereiste), zijn hiermee van harte uitgenodigd tot deelname. Ook als kunstenaar van buiten de regio ben je zeker welkom in te schrijven, mits je aansluit bij een deelnemend atelier in gemeente Steenwijkerland. Op die locatie kun je zo gezamenlijk exposeren en demonstraties geven.

De deadline voor inschrijving is 20 juli 2018, via info@atelierroutesteenwijkerland.nl.

Platform voor beeldend kunstenaars

Vereniging Kunstkring Steenwijkerland (KKS) is in 2015 ontstaan uit een vriendschapskring van kunstenaars. Gezamenlijk doel is om een platform te creëren voor beeldend kunstenaars, waarin kunst in brede zin in al haar uitingen tot haar recht kan komen. De Kunstkring organiseert diverse activiteiten, zoals groepsexposities, atelierroutes en excursies, lezingen en workshops.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.