abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Steenwijkerland

Fietsers krijgen de ruimte

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2018 11:35
  • Fietsers krijgen hier nu volop de ruimte, auto’s en landbouwvoertuigen moeten omrijden. © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Oldemarkt - Op initiatief van de buurt wordt aan de Lakeweg van 1 augustus tot 1 oktober een verkeersproef gehouden. Daarbij is de Lakeweg tussen de kruispunten Dijklaan en Kerspelweg tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer om fietsers de ruimte te geven.

Fietsers maken er veel gebruik van, omdat het onderdeel is van een fietsroute tussen Oldemarkt en Ossenzijl. Op www.bereikbaaroverijssel.nl is te zien om welk weggedeelte het precies gaat.

De Dijklaan en de Kerspelweg zelf zijn niet afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Na 1 oktober wordt de proef samen met de buurt geëvalueerd. Afhankelijk daarvan wordt gekeken naar het vervolg.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.