abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Twee experts bij infoavond Airport Lelystad

Geplaatst op dinsdag 2 oktober 2018 11:57
  • © Werkgroep ‘Ongeruste Oldemarkers en Omgeving’

pinterestmail

Oldemarkt - De werkgroep ‘Ongeruste Oldemarkers en Omgeving’ (OO & O) heeft twee experts uitgenodigd voor de informatieavond op woensdagavond 17 oktober.

Bewoners en ondernemers uit Oldemarkt en omgeving die zich ongerust maken kunnen op deze avond hun bezorgdheid op een positieve wijze inzetten, is het idee achter deze infoavond.

De bijeenkomst start om 19.30 uur in De Landerijen. Na vertoning van de film ‘Lelystad Airport in nevelen gehuld’ is er gelegenheid om met raadslid André Bus (BGL) in gesprek te gaan. Verder zullen luchtvaartspecialist Wim Liesker en arts/onderzoeker ultrafijnstof en geluid Leonard Beijderwellen diverse aspecten verder toelichten.

Meer info: ongerusteoldemarkers@ziggo.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.