abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Steenwijkerland

Twee experts bij infoavond Airport Lelystad

Geplaatst op dinsdag 2 oktober 2018 11:57
  • © Werkgroep ‘Ongeruste Oldemarkers en Omgeving’

pinterestmail

Oldemarkt - De werkgroep ‘Ongeruste Oldemarkers en Omgeving’ (OO & O) heeft twee experts uitgenodigd voor de informatieavond op woensdagavond 17 oktober.

Bewoners en ondernemers uit Oldemarkt en omgeving die zich ongerust maken kunnen op deze avond hun bezorgdheid op een positieve wijze inzetten, is het idee achter deze infoavond.

De bijeenkomst start om 19.30 uur in De Landerijen. Na vertoning van de film ‘Lelystad Airport in nevelen gehuld’ is er gelegenheid om met raadslid André Bus (BGL) in gesprek te gaan. Verder zullen luchtvaartspecialist Wim Liesker en arts/onderzoeker ultrafijnstof en geluid Leonard Beijderwellen diverse aspecten verder toelichten.

Meer info: ongerusteoldemarkers@ziggo.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.