abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Actiegroep roept op om mee te denken over de toekomst van de luchtvaart

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018 11:53
  • Werkgroep Ongeruste Oldemarkers en Omgeving. © Aangeleverde foto

pinterestmail

Oldemarkt - De werkgroep Ongeruste Oldemarkers en Omgeving (OO & O) roept iedereen op om mee te doen aan de meningsvorming over de ontwikkelingen in de luchtvaart.

De werkgroep kijkt terug op een geslaagde informatieavond in oktober over gevolgen van de mogelijke uitbreiding van Lelystad Airport. De experts Wim Liesker (luchtvaartdeskundige), Leonard Beijderwellen (arts/onderzoeker ultra-fijnstof en geluid) en raadslid André Bus gaven ieder hun visie op de ontwikkelingen.

De werkgroep raadt de mensen die niet aanwezig konden zijn, aan om de documentaire Lelystad airport in nevelen gehuld van Rob de Wind op YouTube te bekijken.

Bovendien kan iedereen op internet zijn of haar mening kenbaar maken https://www.omgevingsraadschiphol.nl/geef-uw-mening/

Daarnaast biedt de werkgroep posters, stickers en een voorbeeld voor een protestbrief aan. Indien u deze wilt ontvangen, mail dan naar: ongerusteoldemarkers@ziggo.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.