abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Kenniskaravaan: Maak uw organisatie (nog) meer ondernemend

Geplaatst op donderdag 8 november 2018 14:08
  • Marcel Doeve. © eigen foto

pinterestmail

Steenwijk - Marcel Doeve van ‘Doeve MKB-Advies’ verzorgt dinsdagavond 20 november een workshop over ondernemerschap in je (vrijwilligers-)organisatie.

Het is een workshop in de Kenniskaravaan, die half oktober feestelijk is gestart. Via de Kenniskaravaan kun je als vrijwilliger(sclub) een steun in de rug krijgen wat betreft de vele uitdagingen waar je in deze tijd voor komt te staan. Ondernemers delen hiervoor graag hun kennis en ervaring. Bij de start waren er maar liefst drie workshops en nu rolt de Kenniskaravaan verder met één workshop per 6 á 8 weken. De Kenniskaravaan is ontstaan uit een samenwerking tussen de Steenwijkerlandse Uitdaging en Sociaal Werk de Kop.

Wat wil je met je organisatie bereiken, wat zijn je kernactiviteiten, voor wie ben je er als organisatie, hoe reageer je op een veranderende samenleving, welke middelen zijn er nodig om je activiteiten te kunnen uitvoeren, met welke partners werk je samen, welke (communicatie-)kanalen zet je in, enz… Als deelnemer gaat u onder leiding van Marcel Doeve aan de slag met het zgn ‘Businessmodel Canvas’. ‘Tip: meld u met (een groot deel van) uw bestuur of commissie aan, zodat de avond nog meer impact op uw organisatie kan hebben’. Aanvang: 19.30 uur bij de BusinessClub Steenwijkerland, Dolderweg 7 in Steenwijk. Aanmelding kan t/m 15 november via kenniskaravaan@steenwijkerlandseuitdaging.nl o.v.v. uw naam/namen, e-mailadres(sen) en organisatie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.