abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Steenwijkerland

Sinterklaas warm onthaald in Willemsoord

Geplaatst op Friday 7 December 2018 08:35
  • Sinterklaas en de Pieten in de laadbak.

pinterestmail

Willemsoord De kinderen van de Generaal van den Boschschool stonden op 5 december in alle vroegte op het schoolplein te wachten op het hooggeachte bezoek.

De tijd kon wat hen betreft niet snel genoeg gaan. Het wachten werd beloond toen Sinterklaas en de Pieten op bijzondere wijze kwamen aangereden, namelijk in de laadbak van de oude GMC van Hellinga.

De kinderen genoten van de aankomst en de rondvliegende pepernoten. Het vormde het prachtige begin van een mooi kinderfeest. Sinterklaas sprak lieve woorden, de Pieten zetten de boel flink op stelten en de cadeautjes zorgden voor blije kindergezichten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.