abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijkerland

Kenniskaravaan: ‘Presenteer je vereniging online’

Geplaatst op zaterdag 12 januari 2019 08:27
  • Op welke manier kun je social media (Facebook, Instagram, Twitter) inzetten om als organisatie meer zichtbaar te worden? © Kenniskarvaan Steenwijkerland

pinterestmail

Steenwijk - Hoe kun je meer bekendheid realiseren voor je vereniging, club of organisatie? En op welke manier kun je social media (Facebook, Instagram, Twitter) inzetten om als organisatie meer zichtbaar te worden? In de workshop ‘Presenteer je organisatie online’ komen deze vragen aan bod.

De workshop wordt gegeven op dinsdagavond 29 januari door en bij Bijzonderonline. Dit is een onderdeel van Bijzonderdruk in Steenwijk, dat zich richt op alles tussen websites en online marketing. De workshop is bedoeld voor vrijwilligers(organisaties) in Steenwijkerland en deelname is gratis.

De workshop maakt deel uit van de Kenniskaravaan. Via de Kenniskaravaan kun je als vrijwilliger(sclub) een steun in de rug krijgen wat betreft de vele uitdagingen waar je in deze tijd voor komt te staan. Ondernemers delen hiervoor graag hun kennis en ervaring. De Kenniskaravaan is ontstaan uit een samenwerking tussen de Steenwijkerlandse Uitdaging en Sociaal Werk de Kop.

De workshop ‘Presenteer je organisatie online’ vindt plaats op dinsdag 29 januari, aanvang 19.30 uur bij Bijzonderdruk, Woldmeentherand in Steenwijk. Deelname is gratis. Meer informatie of aanmelden kan t/m 25 januari via kenniskaravaan@steenwijkerlandseuitdaging.nl o.v.v. je naam/namen, e-mailadres(sen), telefoonnummer en organisatie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.