abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Steenwijkerland

Student uit Steenwijkerwold begint vergelijkingssite sportscholen

Geplaatst op dinsdag 5 februari 2019 17:01
  • Danny Reijenga (22, Joure) en Jelle Berrevoets (25, Steenwijkerwold) zijn de site newgym.nl begonnen. © eigen foto

pinterestmail

Steenwijkerwold - Hoe kies je de sportschool die het beste bij jou past? Een vergelijkingssite, zoals die bestaat bij bijvoorbeeld hotels, restaurants en (telefoon)abonnementen was er nog niet, ontdekten Jelle Berrevoets (25) uit Steenwijkerwold en Danny Reijenga (22) uit Joure.

De twee vierdejaars Commerciële Economie studenten aan de Hanzehogeschool te Groningen zijn daarom in januari met de site newgym.nl begonnen.

‘Nadat wij samen een stage hebben gelopen in Kuala Lumpur en een half jaar later een aantal kilo’s zwaarder terugkwamen in Nederland, werd het toch echt tijd om de sportschool te gaan bezoeken’, aldus de studenten. ‘Maar hoe kies je nou de beste sportschool uit? Of hoe bepaal je welke de goedkoopste is? Of juist de ruimste openingstijden heeft? Op onze site brengen we alle sportscholen in Nederland in kaart op basis van faciliteiten, prijzen, openingstijden, groepslessen en nog vele andere factoren.’

Het eerste half jaar hebben ze naast hun studie aan de site gewerkt. Daarna hebben ze tijdens hun Minor een half jaar lang aan hun bedrijf mogen werken. Newgym is inmiddels twee maanden live en de database wordt volgens de heren met de dag vollediger.

‘Nu het nieuwe jaar weer is begonnen zullen veel mensen weer vol goede moed op zoek gaan naar een sportschool om hun goede voornemens te laten slagen. Hier willen wij hen graag een handje bij helpen’. Danny en Jelle zijn begonnen met het in kaart brengen van onder andere het aanbod in de stad Steenwijk.

 https://newgym.nl 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.