abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Meerdere bedrijfsinbraken in Oldemarkt

Geplaatst op dinsdag 12 februari 2019 10:00
  • Politie zoekt getuigen verdachte situatie © Foto archief

pinterestmail

Oldemarkt - In Oldemarkt zijn in de nacht van maandag op dinsdag meerdere bedrijven slachtoffer geworden van een inbraak.

De inbraken hebben vermoedelijk tussen 03.00 uur en 05.00 uur plaats gevonden. De bedrijven bevinden zich niet in dezelfde straat. Het gaat om bedrijven aan Wetering Oost, het Dwarsveld, de Klaas Muisstraat en de Hoge Wheeën. 

De politie doet op dit moment onderzoek en neemt aangiftes op. Wie afgelopen nacht iets verdachts heeft gezien of gehoord wordt verzocht de politie te bellen: 0900-8844.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.