abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijkerland

Hardrijders raken rijbewijs kwijt

Geplaatst op dinsdag 12 februari 2019 19:47
  • © NDC Mediagroep

pinterestmail

Steenwijkerland - Het politieteam Verkeer Oost Nederland nam dinsdag 12 februari een aantal rijbewijzen in beslag van automobilisten die forse snelheidsovertredingen hadden begaan.

De politie reed met de videoauto over de N333 waar ze een automobilist troffen die gemiddeld 144 km/u reed richting Blokzijl. Het rijbewijs werd ingevorderd en er zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Tevens werd dinsdagmiddag een automobiliste gemeten met 119 km/u tussen Wanneperveen en Sint Jansklooster. Haar verklaring: "ik ben een beetje laat om m'n kinderen van school te halen."

Op de A6 bij Emmeloord kon een automobilist zijn rijbewijs ook bij de politieagenten achterlaten in verband met een te hoge snelheid, hij reed namelijk gemiddeld 160 km/u waar maximaal 100 is toegestaan. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.