abonneer nu
stoel logo
UIT+Cultuur
steenwijkercourant.nl
19-01-2018 20:15
Godzijdank, hij is weer terug in de theaters: Niels van der Laan! En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook Jeroen Woe weer te...
25-01-2018 20:15
Zangeres Esther Groenenberg brak door met de grote Youtube-hit ‘Oh meisje’ en leverde sindsdien drie pareltjes van albums a...
03-02-2018 20:15
Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? ‘VAMOS!’ is een musicalcomedy geïnspiree...
09-02-2018 20:15
Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Erik ...
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
ignore touch
18-01-2018 om 06:02
Steenwijk - Helmar en Angenita Bakker van Dinkey Winkey Baby & Tienerstore aan de Lange Baan 27C willen zoveel mogelijk duurzaam en maatschappelijk betrokken bezig te zijn.
ignore touch
16-01-2018 om 06:56
Steenwijk - Sinds dit jaar zijn er nieuwe huwelijksregels. ‘Sinds 1 januari 2018 hoeven koppels bij een scheiding niet meer alles fifty-fifty te delen,’ weet notaris Marjan Kroek van Kroek & Van Weert Notariaat en Mediation.
ignore touch
14-01-2018 om 06:04
Steenwijk - Bij AH van Etten start 15 januari een geweldige nieuwe spaaractie: sparen voor sportplaatjes van de plaatselijke helden van de sportverenigingen VV d’Olde Veste, VV Steenwijk, VV Steenwijker Boys, KV Noveas, MHC Steenwijk en VV Steevast.
ignore touch
13-01-2018 om 06:21
Tuk - Ineke Rietvelt geeft op dinsdagmiddag en -avond 16 januari gratis kennismakingslessen Zhineng Qigong in de Melkweg.
ignore touch
( Advertorial )
De barre wintertijd met hevige sneeuwval in Frankrijk is inmiddels gepasseerd. Het boekingsseizoen is van start gegaan.
ignore touch
12-01-2018 om 06:11
Vledder - Het splinternieuwe horecacomplex Het Meer aan de Brink 14 opent zaterdag 13 januari met een publiekstrekker van internationale allure: wereldkampioen bowling Xander van Mazijk.
ignore touch
( Advertorial )
Vledder - Vledder kan zich opmaken voor zijn eigen ‘superbowl’. De Open Dag van het splinternieuwe horecacomplex het Meer heeft als hoogtepunt een publiekstrekker van internationale allure: wereldkampioen bowling Xander van Mazijk.
ignore touch
10-01-2018 om 06:27
Steenwijk - Wil je je ook in het dagelijks leven kunnen ontspannen en niet constant meegesleept worden door je malende gedachten? Op woensdag 7 februari gaat de basiscursus Leren Mediteren weer van start in Steenwijk.
ignore touch
( Advertorial )
Lage arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim, ontevreden medewerkers en conflictsituaties zijn een paar voorbeelden waar werkgevers tegenaan lopen. Het gevolg van deze personele risico’s zijn hoge personeelskosten.
ignore touch
09-01-2018 om 06:53
Steenwijk - Billie Modeschoenen is een begrip in Steenwijk. De winkel van Jeannette de Graaf is al zeventien jaar te vinden aan de Oosterstraat 56. En nu stopt Jeannette ermee. ‘Het is mooi geweest; ik ben toe aan iets anders.'
ignore touch
06-01-2018 om 17:46
De Blesse - Hairstudio Suzan en Beautystudio Marjan, twee ondernemingen in het Bedrijvencentrum De Blesse, zijn zaterdagmiddag officieel geopend door Suzanne van Buiten en Marjanne Otten.
ignore touch
( Advertorial )
Vernieuwen, onderscheiden en een unieke beleving aanbieden, wie wil dat niet? Als je in je café of restaurant niet je eigen merk bier hebt, loop je eigenlijk alweer achter de feiten aan.
ignore touch
03-01-2018 om 15:58
Vledder - Het nieuwe horecacomplex Het Meer in Vledder opent zaterdag 13 januari met een publiekstrekker van internationale allure: wereldkampioen bowling Xander van Mazijk.
ignore touch
( Advertorial )
Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een goed verloop van het re-integratietraject. Werkgevers lopen er vaak tegenaan om de re-integratie van een zieke werknemer goed vorm te geven. Gewoonweg omdat er veel verplichtingen bij komen kijken.
ignore touch
28-12-2017 om 16:04
Steenwijk - Sinds deze maand is Kapsalon Jelan aan de Woldpromenade 24 geopend. Eigenares is de 19-jarige Jelan Shbila, die zeven jaar geleden met haar familie vanuit Irak naar Nederland kwam.
ignore touch
( Advertorial )
Tijdens de koude wintermaanden vliegt zo’n voorraad brandhout er doorheen. Een sfeervol vuurtje hoort bij deze gezellige dagen maar dat kost ook wat. Door een uurtje te stoken, gaan er gemiddeld 4-5 blokken brandhout doorheen; afhankelijk van het soo
ignore touch
( Advertorial )
Bowling en Restaurant Het Meer zorgt voor vuurwerk tijdens de open dag op zaterdag 13 januari. De wereldkampioen bowling komt naar Vledder!
ignore touch
( Advertorial )
Het is weer de laatste maand van het jaar. In deze tijd van het jaar bedanken veel bedrijven hun klanten en samenwerkingspartners met een relatiegeschenk. Een relatiegeschenk geven we niet zonder reden. Nee, ze hebben altijd een doel.
ignore touch
26-12-2017 om 06:29
Steenwijk - Er komen nieuwe huwelijksregels. ‘Met ingang van 1 januari 2018 hoeven koppels bij een scheiding niet meer alles fifty-fifty te delen,’ weet notaris Marjan Kroek.
ignore touch
( Advertorial )
Het huren van een vakantiehuis in Frankrijk is altijd een goed idee, ook nu de donkere maanden zijn aangebroken. Als u altijd al eens de Dordogne of de Provence in dit jaargetijde had willen bezoeken, raden we u dat zeker aan.
ignore touch
25-12-2017 om 06:00
Steenwijk - Kerkstra Verlichting aan de Koningstraat 2 heeft een nieuw snufje: LED-connect verlichting. ‘Gewoon te bedienen via een app op je smartphone of tablet,’ aldus een enthousiaste Jappie Kerkstra.
ignore touch
( Advertorial )
U heeft binnenkort een evenement en u wilt dat er goed laten uitzien. Heeft u al gedacht aan een loper? In 2007 is GJ Floors gestart met de verkoop van lopers; dit bleek een groot succes. Het assortiment werd al snel uitgebreid met diverse kleuren en