abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
ignore touch
27-05-2018 om 12:46
Steenwijk - Veilig bruin worden kan nu altijd bij Zonstudio Steenwijk. Vorig weekend opende deze professionele zonnestudio de deuren aan de Koematen 1D-b op industrieterrein Groot Verlaat, schuin tegenover Formido.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben al mooie dagen gehad dit voorjaar en hopelijk volgen dit zomerseizoen nog vele meer. Mooie dagen om te barbecueën, gezellig samen met familie of vrienden, genieten van elkaar, van de tuin en lekker eten. Van kleine houtskoolbarbecue tot complete buitenkeuken: buiten koken en buiten eten is zeer geliefd.
ignore touch
( Advertorial )
Hoe beïnvloedt het snel veranderende medialandschap onze leesgewoonten? De hedendaagse lezer staat voor meerdere keuzes dan vroeger. Niet alleen de keuze van het boek maar ook het materiaal (papier of tablet) en de leesstrategie (wel of geen gebruik van nieuwe media en apps). Eigenlijk kunnen we stellen dat lezen, als begrip, een nieuwe invulling krijgt.
ignore touch
( Advertorial )
Als echtgenoten gaan scheiden, hebben zij recht op de helft van het pensioen dat de andere echtgenoot gedurende het huwelijk heeft opgebouwd. Dat is geregeld in de Wet Verevening Pensioenrechten bij echtscheiding (‘WVP’). Dit geldt ook voor partners die een geregistreerd partnerschap met elkaar aangegaan zijn. Mogelijk komt hier verandering in.
ignore touch
( Advertorial )
Bent u eigenrisicodrager voor de Ziektewet? En gaat er in uw organisatie een werknemer arbeidsongeschikt uit dienst? U moet dan niet alleen zorg dragen voor de betaling van het loon maar ook voor de re-integratie. Maar naast de verplichtingen kan het dragen van eigen risico’s ook aantrekkelijk zijn.
ignore touch
17-05-2018 om 09:55
Rogat / Ommen / Slagharen - Matrasconcurrent, met vestigingen in Rogat, Ommen en Slagharen, houdt een grote pinkstershow.
ignore touch
( Advertorial )
Genieten op hoog niveau kan ook letterlijk: met een daktuin. Vergroot je leefruimte bij je huis of je bedrijf door de nutteloze dakoppervlakte in te richten als groene oase of laat je dak begroeien met sedum voor een sfeervol groen dak.
ignore touch
( Advertorial )
De lente is begonnen en we kunnen weer genieten van het buitenleven. Ben je op zoek naar een exclusief tuinmeubel van hoogwaardige kwaliteit en met een unieke uitstraling, dan zijn er dit seizoen leuke nieuwe buitenmeubelen op de markt.
ignore touch
( Advertorial )
Heeft u deze winter lekker warm bij de houtkachel gezeten? Die kans is groot want afgelopen winter heerste er een zogenaamde Siberische koudegolf in ons land.
ignore touch
( Advertorial )
Al een aantal jaren neemt het aantal woninginbraken en overvallen af. Volgens het CBS blijkt uit politiecijfers dat er vorig jaar ruim 49.000 aangiften waren van een woninginbraak, ruim 6000 minder dan het jaar daarvoor.
ignore touch
( Advertorial )
Als u van een eigen vakantiehuis droomt, dan is dit het moment. Het kopen van een eigen vakantiehuis is allang geen taboe meer.
ignore touch
01-05-2018 om 12:04
Steenwijk - Met ingang van dinsdag 1 mei is Low Price Meubel verhuisd naar de Woldmeentherand 11. Het huidige pand is inmiddels gesloten. ‘De verkoop in ons nieuwe pand begint op 1 mei,’ vertelt eigenaar Henk de Vries. ‘Zodra we echt helemaal op orde zijn, en ik verwacht dat dit over een paar weken het geval zal zijn, gaan we onze prachtige nieuwe winkel officieel openen.’
ignore touch
( Advertorial )
Genieten van de Indonesische cultuur op de kleinste, maar gezelligste Indische markt van het Noorden.
ignore touch
30-04-2018 om 17:09
Rhodos - Wist u dat Restaurant Rhodos al bijna een jaar een officiële trouwlocatie is?
ignore touch
30-04-2018 om 10:54
Steenwijk - Bij velen van ons kriebelt het in deze tijd van het jaar alweer voor een rigoureuze aanpak van huis en interieur. Colors@Home-De Vries aan de Lange Baan 24 is daarbij graag van dienst. De komende weken is er actie met gordijnen.
ignore touch
( Advertorial )
Heeft u binnenkort een evenement of open dag? Een opening of een bruiloft? Verwelkom uw gasten dan op een rode loper.
ignore touch
18-04-2018 om 11:04
Steenwijk - Alinda van Meel van ReSize start met een nieuwe cursus ‘ReSizen, in 7 weken naar Zomerslank’. Deze cursus afslanken in groepsverband gaat op dinsdag 15 mei van start.
ignore touch
17-04-2018 om 18:11
Steenwijk - Visscher Sport hield op donderdag 5 april weer de jaarlijkse Wandelschoenendag.
ignore touch
17-04-2018 om 16:59
Steenwijk - Na een winterslaap van exact vier maanden gaat op vrijdag 20 april Taveerne het Veerhuys weer open. Het kleinste restaurant van Steenwijk heeft een nieuwe kaart en op de bovenverdieping zijn nieuwe stoelen en tafels aangeschaft, voor meer zit- en eetcomfort. En er is nog meer vernieuwd: naast chefkok Eric Walda is Niels Hogenberg aangetrokken als kok voor het Veerhuys.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben het allemaal nodig: vakantie. Op vakantie komt u tot rust. Lichaam en geest krijgen de kans om weer op te laden zodat u daarna weer met frisse moed er tegenaan kunt. Een vakantie hoeft niet perse een langere periode te zijn. Een korte vakantie kan net zo goed effectief zijn om tot rust te komen.