abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Bennen heeft Wolky Select Week

Geplaatst op dinsdag 9 april 2019 06:45
  • Bennen Modeschoenen houdt deze week Wolkydagen tot en met zaterdag. © Boom uitgevers Nieuwsmedia ©

pinterestmail

Steenwijk - Bennen Modeschoenen heeft deze week actie met Wolky Schoenen. Van 6 tot en met 13 april is de ‘Wolky Select Week’ en dat betekent dat je bij aankoop van een paar Wolky’s leuke extra’s verkregen worden, zoals een handige linnen vouwtas.

Bennen is al jaren Wolky Select Partner. Wolky Select Partners zijn Wolky-dealers die zich onderscheiden door een zeer uitgebreide Wolky-collectie te voeren. Daarnaast geven ze extra service en worden er speciale Wolky-presentaties of -dagen georganiseerd. Tevens presenteren zij in hun winkel elk seizoen een Select-item: een model dat alleen bij deze dealers en de Wolkyshops verkrijgbaar is.

Bennen heeft als Select Partner een prachtige, uitgebreide collectie van dit populaire schoenenmerk. ‘Wolky schoenen zitten niet alleen heerlijk, maar zijn uitermate geschikt voor alle soorten inlays,’ vertelt Gerard Bennen.

Wolky Schoenen ontstaat in 1982 als een Zwolse schoenverkoper een modieuzere collectie in zijn winkel wil en besluit deze zelf te gaan ontwikkelen. Er wordt op dat moment veel ‘gemaksschoeisel’ verkocht, maar deze zijn niet modieus. De nieuwe trendy en comfortabele schoenen krijgen de naam ‘Wolky’. Wolky schoenen zijn namelijk erg comfortabel. Dit wordt veroorzaakt door het uniek verende voetbed van kurk en memory foam, waardoor het voelt alsof je ‘op wolken’ loopt. Bij Wolky’s staan pasvorm en leest voorop, maar tegelijkertijd zijn het zeer modieuze schoenen. Bennen Modeschoenen heeft een uitgebreide collectie Wolky’s,

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.