abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Björn Schmitz brengt eigen uitvaartmagazine uit

Geplaatst op donderdag 11 april 2019 08:58
  • Björn Schmitz © Björn Schmitz Uitvaartverzorging

pinterestmail

Regio - Uitvaartondernemer Björn Schmitz heeft zijn eigen magazine uitgebracht: ‘Afscheid’. In april wordt het magazine huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Westerveld.

In dit stijlvol en eigentijds vormgegeven blad zorgt hij niet alleen voor een (hernieuwde) kennismaking met zijn eigen bedrijf, maar is ook alle aandacht voor andere ondernemers in de uitvaartzorg.

‘Het verzorgen van een mooie, persoonlijke uitvaart’, legt Björn uit, ‘doe je samen. Met de ondernemers uit de regio die zich presenteren in mijn magazine, werk ik vaak en graag samen. Wij bieden - ieder vanuit ons eigen vak - een mooi product, een gastvrije locatie of ervaren vakmanschap. Allemaal denken we rond een afscheid graag mee, met begrip voor emoties, voor vragen en wensen. Dat betrokken ondernemerschap laat ik in ‘Afscheid’ graag zien.’

In het magazine van Björn Schmitz Uitvaartzorg presenteren zich naast Björn Maxanel Uitvaartfotografie, Varekamp Notariaat, Tiemen Vaartjes asverstrooiing, AR Video, Yardenhuizen Zevenberg en Reestborgh, spreekster Akkie de Jong, Erik Wolters ’Kast met een verhaal’, Natuurbegraafplaats Hillig Meer, Bloemenatelier Mo & Do, Henk Boerland gevlochten uitvaartkisten, ’t Hof van Dwingeloo catering, Cuperus gedenken, Kinderpraktijk de Sterrenboom, Het Koloniekerkje en Aukelien Poelsema.

www.uitvaartverzorging-schmitz.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.