abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Actueel

Art Revisited bij Goede Lijstenmaker

Geplaatst op dinsdag 10 november 2009 16:42
  • © NDC mediagroep / Jaro Wanders

pinterestmail

STEENWIJK - De Goede Lijstenmaker is officieel dealer geworden van Art Revisited. Daarmee is de lijstenmaker en winkel voor wanddecoratie uit Steenwijk het enige verkooppunt in de regio voor giclées van vele gerenommeerde kunstenaars.

Een giclée is een hoogwaardige kunstreproductie, gegarandeerd 75 jaar kleurecht. De oplages zijn beperkt en worden geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd certificaat. Dat betekent dat de klant een uniek kunstwerk in handen krijgt, echter tegen een aantrekkelijke prijs. Op die manier kan men bijvoorbeeld een van de prachtige werken van de Groningse kunstenaar Henk Helmantel, bekend om zijn karakteristieke schilderijen, in huis halen. In de vestiging aan de Woldpromenade 6 in Steenwijk hangen vele ingelijste giclées. Daarnaast zijn er tal van naslagwerken waaruit een keuze kan worden gemaakt. Art Revisited reproduceert kunst sinds 1985 en werkt samen met een toegewijde groep bekende kunstenaars. De bijzondere kunstreproducties worden gemaakt in een beperkte oplage op canvas, fine art paper of watercolour paper. Behalve giclées verkoopt De Goede Lijstenmaker ook verjaardagskalenders van verscheidene kunstenaars als Henk Helmantel, Hans Innemée en Jef Diels. Ook heeft de klant de mogelijkheid zijn eigen, unieke ArtKalender samen te stellen. Leuk als cadeau of als relatiegeschenk. Bij een grotere afname gelden aantrekkelijke kortingen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.