abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

De Goede Lijstenmaker genomineerd tijdens beurs

Geplaatst op maandag 26 januari 2009 08:22
mail

STEENWIJK – De Goede Lijstenmaker is doorgedrongen tot de laatste tien van een belangrijke landelijke inlijstwedstrijd. Henri de Goede, eigenaar van de lijstenmakerij in Steenwijk, dwong zijn nominatie af in de categorie Modern. De inlijstwedstrijd is een initiatief van Art & Frame, de Nederlandse branchevereniging van groothandels en detaillisten in kunst en lijsten.

De zestig lijstenmakers die zich inschreven voor de wedstrijd konden deelnemen in twee categorieën. De opdracht in de categorie Modern was het inlijsten van een zeefdruk. In de categorie Fantasie ging het om het inlijsten van een kindertekening. Een vakjury buigt zich over de ingelijste werken en beoordeelt deze op zowel het esthetische aspect als de technische afwerking en gebruikte materialen. De genomineerde creatie van De Goede Lijstenmaker is net als alle andere inlijstingen te bezichtigen tijdens de jaarlijkse Art & Frame-beurs in Apeldoorn van 25 t/m 27 januari. Behalve de vakjury mag ook het publiek de ingezonden werken beoordelen. Op de slotavond wordt bekendgemaakt welke inlijstingen door de vakjury en het publiek zijn gekozen tot beste inlijsting van het jaar. Henri de Goede is enorm verheugd met de waardering van de vakjury en hoopt in Apeldoorn ook bij het publiek in de smaak te vallen. De Goede Lijstenmaker, gevestigd aan de Woldpromenade 6 in Steenwijk, is aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging Art & Frame. Deze vakspecialisten zijn herkenbaar aan het roodzwarte Art & Frame-logo en staan niet alleen garant voor advies, kwaliteit en service, maar ook voor een ruim assortiment aan kunst en lijsten. Klanten kunnen bij De Goede Lijstenmaker terecht met al hun wensen en vragen op het gebied van schilderijen, giclées, zeefdrukken, posters, lijsten, glassoorten en passe-partouts.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.