abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

Perron3 bezorgt ook aan huis

Geplaatst op vrijdag 6 september 2013 06:46
  • Bij Perron3 kunnen alle reizigers terecht © Eigen foto

pinterestmail

Steenwijk - Lunchroom Perron3 aan het Stationsplein biedt met www.broodjesteenwijk.nl de mogelijkheid om vers bereide broodjes, soepen, snacks en allerlei andere lekkernijen online te bestellen en gratis te laten bezorgen.

Veel bedrijven, maar ook particulieren weten de handige bestelwebsite en de bijbehorende gratis bezorging bijzonder te waarderen.

‘Wij werken met duurzame en lokale producten,’ vertelt bedrijfsleider Sjoerd IJzerman. ‘We hebben begin dit jaar de website aangepast, zodat de bestellers nu ook kunnen kiezen voor een broodje met of zonder boter en/of sla en je kunt een broodje kiezen met het gewenste beleg. Ook zijn er allerlei belegsoorten toegevoegd, zodat we echt voor iedereen wat lekkers kunnen leveren.’

IJzerman wijst op het sociale aspect van Perron3. Het volledige team bestaat uit medewerkers, die instromen via trajecten van NoordWestGroep en IGSD. In een  realistische omgeving kunnen deze mensen zich in een traject van een half jaar tot een jaar bepaalde vaardigheden in de horeca meester maken. Daarnaast volgen zij bijvoorbeeld een opleiding horeca-assistent of volgen een cursus sociale hygiëne. Perron3 verzorgt tevens partycatering tijdens openingen, recepties andere gelegenheden.

Meer informatie via www.broodjesteenwijk.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.