abonneer nu
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Actueel

Goede handelsmissie Datawatt

Geplaatst op donderdag 17 april 2014 15:00
  • De ondertekening van het samenwerkingscontract door directeur Roy Gerding van Datawatt BV te Steenwijk met de CEO Sohel Rana van het lokale partner-bedrijf Optimal Track in Dhaka, Bangla-desh. Op de achtergrond; de gouverneur van Bangladesh de heer Dr. Atiur Rahman samen met de ambassadeur van Nederland, de heer Gerben de Jong en Hans Put van Vitens Evides International (VEI). © Eigen foto

pinterestmail

Datawatt uit Steenwijk heeft deelgenomen aan een handelsmissie naar Dhaka, Bangladesh. De handelsmissie werd georganiseerd door Nyenrode Business Universiteit in samenwerking met de Nederlandse Ambassade.

Datawatt maakt systemen om op afstand de distributie van energie (elektriciteit en gas) en water te alarmeren, te meten en te besturen. Deze missie bood een goede gelegenheid om na de succesvolle samenwerking aan het Water Operators Project (WOP) samen met Vitens Evides International (VEI) het land en de infrastructuur beter te leren kennen.

Naast de kennismaking met nieuwe Bengaalse bedrijven was er ook tijd gereserveerd om bij te praten met het waterbedrijf DhakaWasa om over het lopende project te praten. Dit WOP project wordt de komende tijd nog verder uitgerold, waarbij ook Datawatt nieuwe uitbreidingen zal gaan leveren.

In mei wordt een tegenbezoek vanuit Bangladesh in Nederland verwacht.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.