abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Actueel

De Smederij heeft biologische thee

Geplaatst op maandag 17 april 2017 13:22
  • De twaalf Alveus Elements theesoorten zijn allemaal te koop in een prachtige bewaarbus en per zak. © De Smederije ©

pinterestmail

Steenwijk - Sinds deze maand bij Koffie- en Thee Winkel De Smederij van Steenwijk aan de Gasthuisstraat 34-36 verkrijgbaar: Alveus Elements thee. De twaalf variaties van Alveus Elements zijn allemaal geheel biologisch en handgemaakt.

Lady Star Deluxe bijvoorbeeld is met onder meer rozenbloesem en verbena een bijzonder geurige variatie op de populaire lady grey. Liever groene thee? Morning Light is een ongelooflijk mooie groene earl grey variatie. De bekende marroko mint thee komt terug als Marrakesh Night, maar nu met een ongekend pittige basis van groene gunpowder.  Smiling Buddha is een extra frisse variant op green lemon sencha (met gember, fantastisch!). Klassieker Imperial Jasmin bevat behalve de bekende jasmijnbloesem ook kostbare zilverennaald jasmijn en dragon jasmijnparels. Er is een spicy rooibos chai onder de naam Women's Power (ook voor mannen). Puur fruit proef je in Mellow Mandarine (groene thee met grapefruit en mandarijn), in de zwarte Blackberry Tango (de eerste bosvruchtenthee die ons bevalt!) en de frisse Summer Miracle rooibos met aardbei en grapefruit. Pure vruchten zonder thee kan ook: Berry Love, waar het fruit vanaf spat. Proef Zuid-Frankrijk met de kruidenmelange Amour Provence (onder meer thijm, rozemarijn, olijf, kaneel en citroengras) of de Lichtstad met From Paris with Love met geurige viooltjes en echte frambozen.

De twaalf Alveus Elements theesoorten zijn allemaal te koop in een prachtige bewaarbus en per zak. Natuurlijk kun je de nieuwkomers (net als alle andere 57 soorten lossen thee) in de winkel ruiken en ook per kop bestellen.

Speciaal voor de koffieliefhebbers is er deze maand bovendien een mooie aanbieding met Santos Cerrado Brasil koffie van Mocca d'Or. Voor de 250 gram verpakking van deze heerlijk zachte slow roast single origin koffie (bonen of gemalen) geldt nu 4 halen = 3 betalen (op = op)

De Smederij van Steenwijk is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk.