abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Actueel

Marcel Jonker viert 25-jarig jubileum

Geplaatst op dinsdag 18 april 2017 09:49
  • Je kunt met je schotelontvanger langskomen voor een controle. © Sieb van der Laan ©

pinterestmail

Zuidveen - Marcel Jonker Radio/TV viert dit jaar het 25-jarig jubileum. ‘Al in de jaren tachtig begon ik al met reparaties van radio’s, televisieapparatuur, videorecorders, DVD-spelers en later digitale ontvangstapparatuur,’ vertelt Marcel Jonker.

‘Naarmate de markt veranderde zijn we ook de verkoop van de elektrotechnische apparatuur en televisies erbij gaan doen.’ Met zijn jarenlange ervaring en de nodige bijscholingen heeft Marcel Jonker veel kennis van zaken en ook is het bedrijf met de tijd meegegaan. ‘Uiteraard is alles op het gebied van televisies, schotels en digitenne bij ons verkrijgbaar, maar ook een koelkast, wasmachine of vaatwasser. En nu de campings weer open zijn, kunnen mensen met hun ontvanger langskomen om hem hier te laten controleren en eventueel updaten.’ 

‘We leveren en onderhouden dus eigenlijk alles waar een snoer en stekker aan zit,’ lacht Jonker. ‘Wij zijn onder andere dealer van Panasonic, Sony, Philips, Samsung, Akai, HarmanKardon, Yamaha, JBL, Ziggo, Kpn Digitenne,Canal digitaal, Aeg, Bosch, Siemens, Miele en Atag.’

Service staat hoog in het vaandel. ‘Je kunt hier aan de Zuidveenseweg 85 in alle rust apparatuur komen uitzoeken. Er staat een vers kopje koffie klaar, we hebben een grote parkeerplaats voor de deur en zijn iedere dag vanaf 8.00 tot 18.00 uur geopend en ook op afspraak ‘s avonds en zaterdagsmorgens. Ook de reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd. ‘Dat is een stukje zekerheid voor onze klanten en het wordt zeer gewaardeerd.’ Marcel Jonker is rijkserkend reparateur en installateur.
 Meer informatie is te vinden op www.marceljonker.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk.