abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Actueel

Velomax houdt Paasshow

Geplaatst op zondag 16 april 2017 10:28
  • Fred en Daniël Brands hebben het assortiment uitgebreid met veel professionele merken. © Sieb van der Laan ©

pinterestmail

Steenwijk - Fietsenwinkel Velomax aan de Korte Baan 26 is Tweede Paasdag, maandag 17 april, geopend en heeft die dag mooie aanbiedingen.

‘We hebben uiteraard een drankje en hapje klaar staan én heel veel scherp geprijsde tweedehands elektrische fietsen,’ vertelt Fred Brands. ‘In ons nieuwe pand hebben we volop ruimte en daarom hebben we ons fietsenaanbod flink uitgebreid,’ vervolgt Brands. ‘Naast tweedehands hebben we ook een enorm aanbod aan nieuwe fietsen. Met bijvoorbeeld elektrische fietsen van het Zwitserse merk Flyer. Dit merk is echt een topmerk. Deze fietsen komen heel goed uit allerlei tests. Maar ook sportfietsers zijn bij ons aan het juiste adres. We hebben ook veel sportfietsen en ATB’s, bijvoorbeeld mountainbikes van het Duitse topmerk Ghost en sportfietsen van Track. En we hebben een heel uitgebreide collectie fietsen van Batavus en Sparta. De meeste fietsen zijn bij ons op voorraad en dus in de showroom te zien en uiteraard te proberen. Hiermee zijn we een allround fietsenbedrijf met een uitgebreid aanbod van professionele merken. Daarnaast hebben we een eigen onderhouds- en reparatieservice in huis, dus we zijn van alle gemakken voorzien.

Velomax is Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en iedereen kan vrijblijvend de fietsen komen proberen. ‘We gaan er gewoon een leuke dag van maken,’ besluit Brands.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk.