abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Actueel

Nieuwe kapsalon

Geplaatst op donderdag 28 december 2017 16:04
  • Jelan is de jongste vrouwelijke ondernemer in de gemeente © Sieb van der Laan

pinterestmail

Steenwijk - Sinds deze maand is Kapsalon Jelan aan de Woldpromenade 24 geopend. Eigenares is de 19-jarige Jelan Shbila, die zeven jaar geleden met haar familie vanuit Irak naar Nederland kwam.

Jelan mag zich de jongste vrouwelijke onderneemster van Steenwijkerland noemen.

Jelan volgde in Emmeloord de kappersopleiding, omdat ze al vanaf dat ze al van jongs af aan een eigen kapsalon wilde hebben. ‘Het is altijd een droom van mij geweest.’ En eigenlijk eerder dan ze had verwacht, kon ze beginnen aan de Woldpromenade. In haar splinternieuwe zwart met wit ingerichte salon knipt Jelan de haren van dames, heren en kinderen voor € 13,50; kinderen tot 12 jaar € 10,-. Verder natuurlijk watergolf, permanent, kleuren, haren opsteken, maar ook epileren (met draadje), harsen en opmaken. ‘Bijvoorbeeld het aanbrengen van mooie, feestelijke make-up voor een gala of bruiloft. Je bent dan in een keer klaar voor het feest.’ Jelan werkt met stempelkaarten: bij 12 stempels kun je eenmaal gratis komen knippen.

Kapsalon Jelan is op maandag geopend om 12.00 uur; de andere dagen van 10.00 tot 18.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur, en zaterdag tot 17.00 uur. Alle acties van Jelan zijn te vinden op haar facebookpagina Kapsalon Jelan. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.