abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Actueel

Demodag bij Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk

Geplaatst op Thursday 15 February 2018 09:00
  • Van links naar rechts: Theo Bos, Emile Boer, Jan René Koster. © Eigen foto

pinterestmail

Steenwijk - Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk houdt vrijdag 16 februari een demodag. Bezoekers zijn welkom tussen 13.00 en 20.00 uur.

Bezoekers kunnen dan de nieuwste trends ontdekken op het gebied van elektrisch gereedschap, pneumatisch gereedschap en toebehoren voor de bouw en houtverwerkende industrie.

In de uitgebreide showroom aan de Lange Baan 27B houdt een groot aantal vertegenwoordigers van gereedschapsmerken demonstraties en zijn er scherpe aanbiedingen voor klanten. Ook zijn er extra kortingen en maken bezoekers kans op prijzen tijdens een verloting.

Te zien zijn onder andere elektrische gereedschappen van Mafell, Milwaukee en Lamello te zien en wordt voorlichting gegeven.

Stofvrij werken

Vertegenwoordigers van Airbo en Starmix tonen hoe stofvrij gewerkt kan worden. Daarnaast zijn er: trappen, ladders en steigers van Little Jumbo, werkverlichting van Tab, tackers en hechttechniek van Kitpro en mobiele kantenaanlijmers van Adamik. Het bedrijf Mirka toont schuurtechnieken. Terwijl er ook doorlopend demonstraties zijn van CMT frees- en zaaggereedschappen.

Sinds 2004 komen talloze klus- en bouwbedrijven de weg te vinden naar de uitgebreide winkel van Jan René Koster en zijn compagnon Emile Boer richtten de winkel op in 2004. ‘Recent hebben we het pand achter het huidige bedrijfspand erbij gekocht. Dit jaar breiden we de showroom nog verder uit’, zegt Koster.

‘Een extra reden voor de demodag is dat we in 2017 voor de derde keer op rij de Gazellen Award van het Financiële Dagblad hebben gewonnen. Dit vanwege de snelle groei van het bedrijf.’

De entree, snacks en drinken zijn gratis. Zie https://werkplaatstechniek.nl/.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.