abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Actueel

Candle Light diner bij Rhodos

Geplaatst op zaterdag 10 februari 2018 19:55
  • Een romantisch diner © Eigen foto

pinterestmail

Steenwijk - Dinner & Music Restaurant Rhodos aan de Scholestraat presenteert op woensdag 14 februari een bijzonder warme en mooie Valentijnsdag voor haar gasten.

Op 14 februari zullen Denise Koller en Fanuel Coenraad u meenemen in een romantische sfeer tijdens de Candle Light Dinner bij Rhodos Steenwijk. De lichten worden gedimd  en de kaarsen gaan aan. De lovesongs van nu en vroeger zullen ervoor zorgen dat het valentijnsgevoel op en top aanwezig is. Bekende nummers zoals 'Cant Help Falling In Love' van Elvis Presley of de Nederlandse klassieker 'Er Is Altijd Wel Iemand' zijn hier mooie voorbeelden van.

De samenwerking tussen Denise Koller met pianist Fanuel Coenraad is er een die vanaf het eerste moment klopt. De gevoelige noten van Fanuel op de piano en de prachtige stem van Denise passen perfect bij elkaar. 
Het wordt een avond vol variatie: ballads, up-tempo, Nederlandstalig, maar ook mogen er verzoekjes worden gedaan! Kortom, een muzikale avond gevuld met liefde en natuurlijk lekker eten.

De chefs van Rhodos presenteren op deze dag een driegangen Valentijnsdiner voor slechts 27,50 p.p. Of gewoon à la carte. Gekozen kan worden uit een vlees-, vis- of vegetarisch driegangen diner. Reserveer dan via www.rhodossteenwijk.nl of bel 0521-510047.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.